iphone 4

toata lumea pare sa aiba niste idei preconcepute cu privire la iphone 4, toate bazate pe ce au auzit sau au citit, nu pe ce au experimentat.

toata lumea ma intreaba de probleme cu semnalul inainte sa ma plang de ceva anume. m-ati auzit plangandu-ma de telefon? nu ma plang. get over it. telefonul merge foarte bine, multumesc de grija dar chiar nu e nevoie.

dupa ce ma intreaba pe mine, ii intreaba si pe altii, sa fie siguri. va rog nu-i mai intrebati. telefoanele sunt bine mersi si nu, nu suntem infestati cu virusul steve jobs si nici nu i-am facut mini-templu in casa. suntem doar oameni care au un telefon, il folosesc si nu au probleme cu el. daca ar avea, n-ar sta 2 ani de zile cu un telefon defect. simples.

„si, ai incercat sa faci semnalul sa pice?” – „dar tu de ce nu iti iei unul sa te joci cu el si sa incerci?” e echivalentul intrebarii daca mi-am folosit Honda pe post de masina de curse doar pentru ca as putea. how ‘bout…no? oare unii oameni chiar pot sa fie fericiti cu lucrurile lor fara sa aiba impulsuri distructive sau curiozitati inutile? Ce chestie!


Publicat pe

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „iphone 4”
  1. ei..intrebarile si shicanele astea mai vin si din alte motive, ca de exemplu….pff eu sunt utilizator fidel de…samsung sa zicem..si din principui nu o sa folosesc vreodata apple…asha ca iti cauta nod in papura…