Marca ‘de rasfat’

Majoritatea marcilor din Top 10 activeaza in domeniul bunurilor de larg consum, 3 dintre ele fiind “marci de rasfat” – cafea si ciocolata.

Brand-uri puternice in Romania

Imi place ca Romania inca se considera o tara in care cafeaua si ciocolata sunt marci de rasfat, in conditiile in care toata lumea bea cafea si fumeaza ca acompaniament. Finlanda ce-ar mai trebui sa zica, revistele sunt un rasfat?

„These days, the rise of a national coffee culture tends to reflect economic growth. According to the research firm Euromonitor International, Turkey, Belarus, and Ukraine—all traditionally tea-drinking—have been the fastest-growing coffee markets over the last five years, driven chiefly by instant coffee. From Russia to India, as in China and Brazil, emergent middle classes with more disposable income tend to adopt Western habits, with coffee being a conspicuous element.””

The World’s Most Caffeinated Country

Cafeaua nu mai e de mult un rasfat, get over it & let’s move on!


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Marca ‘de rasfat’”
  1. cafeaua a incetat sa fie un rasfat cam de pe la inceputul secolului XX prin partile bune ale Europei…dar descoperim si noi apa calda acum dupa ani in care era rationalizata si facem de o cafea 🙂