Inca o zi, inca un hashtag

Ultimul an de facultate a fost martorul unor schimbari mai mult sau mai putin anticipate, respectiv mai mult sau mai putin placute. Am avut de ales pentru prima data unul din cursuri si din motive de simple economics am descoperit ca o lume in care fiecare si-ar alege toate cursurile ar fi imposibila.

Ma rog, acum ceva vreme alegeam intre digital marketing si north american business & politics dar cum inca nu m-am decis sa ma mut in Vancouver sau oriunde aproape de Whistler, gandul a picat. Statele Unite sunt un subiect (pentru mine) la fel de complicat ca fizica si chimia si vreau timp sa pricep lucrurile. Asa, in ritmul meu. Dupa ce termin facultatea poate.

Anyway, cum am ajuns sa fac digital marketing am avut un seminar cat ziua de lunga despre PPC, SEO, pr online si tot felul de alte treburi. Sa zicem ca incerc sa fiu calma privind imaginea de ansamblu si nu vreau sa ma pierd in detalii. O parte din motivele pentru care am urat subiectul a fost tot ce e pus in practica (prost) in Romania in comertul online, SEO spam si alte mizerii si m-a facut sa-mi pierd increderea in SEO& SEM. Nu discriminez – stiu persoane in Romania care fac foarte bine ce fac dar sincer cred ca nu e domeniu in care sa nu simiti ca inoti impotriva curentului.

Acum in sfarsit am o vaga idee despre cum functioneaza totul – vedeti prietenul meu ibuprofenul in poza? Exact, imi da dureri de cap. Foarte placut daca iti place toata treaba, foarte abscons/magie neagra daca nu si am prins o discutie despre cum erau 104 oameni inscrisi la inceput iar acum suntem 92!

Am inteles si de ce la inceput ni s-a spus ca cel putin 20% o sa pice cursul 😀

PS: Cum a fost zi de invatat lucruri noi, pe langa faptul ca Google are o cota de piata de 72% in uk, am descoperit ca frumosul meu Pilot G-Tec C4 aparent e cel mai rar si ravnit pix in randul cunascatorilor si nici macar nu se gaseste in magazine (evident in afara de ala din care l-am luat eu sau online). Cred ca l-am pastrat pentru ca daca ma straduiesc, chiar scriu frumos cu el, eventual caligrafic. Cineva mi-a zis ca i se pare fascinant scrisul de mana rumeinian style, ca la clasa intai..doar ca uitandu-ma la scrisul de mana al altora e usor de inteles de ce 😀


Publicat pe

în

de către