#bigdigitaltrends

  1. Real-time everything, ca nu degeaba twitter a fost integrat in Google search, nu degeaba facebook ne-a dezgolit pe toti si se baga pe console, nu degeaba LinkedIn are si el status updates si de-aia avem Seesmic Look.

25 Februarie: Ia te uita. Facebook status updates to feature in Google!

  1. Dan sugera ca cineva o sa faca bani de pe urma celor care vor dori sa scape de Google si serviciile lor; banuiesc, pentru ca n-am intrebat, ca e vorba de:
    • Oameni care vor sa scape de serviciile Google si sa schimbe cu ceva mai mic si mai putin ‘evil’ sau corporatist; problema e ca ceea ce google ofera gratis acum, altii ar trebui sa ofere cu plata si lumea inca nu s-a saturat de google incat sa vrea sa schime
    • Cei care nu vor sa mai fie listati in cautari pe net sau nu mai vor profiluri online aka web suicide machines sau internet seppuku care momentan sunt blocate de facebook din motive evidente – oh no, you’re not friggin’ getting away from us!
  2. Produsele si serviciile cu online customer voyage ca explicatii sau instructiuni si incurajarea utilizatorilor sa creeze propriile filme pentru ca e mai credibil si convingator sa vezi pe cineva facand ceva cu un obiect sau site decat sa citesti despre asta;
  3. Integrated; viitorul nu e nici digital, nici traditional, e de ambele. Google face reclame la metrou, in ziare si in oras pe bannere si uraste asta probabil pentru ca si-a dat seama ca daca vrea cota de piata, n-o s-o obtina doar prin online, ci prin integrarea tuturor minunilor numite online & offline levers sau mecanisme online & offline..daca asta o fi traducerea.
  4. Ma doare capul, ma gandesc maine daca mai am revelatii;

Publicat pe

în

, ,

de către