1 saptamana

Pe noi ne-a lovit man flu (pe mine indirect) fix cu o saptamana inainte de venit in tara. Durere de cap, lipsa poftei de mancare, dormit toata ziua ..trebuie sa fie grozav din punctul asta de vedere dar nasol din toate celelalte. Am auzit chiar si o fraza de simpatie, cum ca daca asa doare in fiecare luna atunci cu siguranta trebuie sa fie groaznic 😀

Altfel nu stiu ce sa fac in Romania cat vin in afara de a ma relaxa, a manca cozonac si de a ma plimba prin oras sa vad ce s-a schimbat si sa fac poze pentru ca din cate vad si aud totul se inchide, angajatii sunt dati afara, orele se scurteaza, magazinele se inchid. Cumva lucrurile au fost mereu invers: de Craciun marim preturile, nu le reducem. Fir-ar ai naibii, tot treuie sa faca ei cumparaturi! De ce sa nu plateasca mai mult? Cand venea vorba de magazine, era pe dos: totul se inchide si ne luam concediu de odihna, vacanta, aici si in alte locuri se tin deschise prin eforturi colective pentru ca lumea cumpara atunci cand are timp liber. Proasta organizare poate sa fie o scuza dar daca stai acasa de Craciun si Revelion sau ai liber, te duci ba la patinoar, ba in parc, ba pe la prieteni, poate bagi un muzeu in zilele lucratoare dar epuizezi destul de rapid optiunile culturale in caz ca ai inclinatii si atunci faci ce face multa lume: casti gura in magazin sau chiar cumperi. E foarte ciudat dar odata ce treci de nervi si depresie, te obisnuiesti si ai senzatia ca e normal ca totul sa se scumpeasca 😀

Soo, de data asta chiar sunt intr-o dispozitie foarte buna si chiar daca nu sunt beculete, e trafic, sunt cozi (cu alea sunt obisnuita) si nu primesc un iMac de Craciun, o sa incerc sa nu ma enervez cu prima ocazie, primul magazin care n-are sa-mi dea rest si o sa fiu super zen si n-o sa raspund la provocari de genul „cand te intorci in tara?” sau „de ce ai scris asta pe blog?” sau favorita mea „am vazut ca ai scris pe blog despre…” 😀 . Am scris pe blog atata timp cat mi-a trecut prin cap cel putin o data…..daca stau si spun povesti despre ce-am scris  si de ce am scris nu mai plec niciodata. Daca ne cautati, suntem probabil la ceainarie undeva la ora 5, eu una nu visez decat la caldura si ceaiuri de specialitate, citit si uitat la filme de Craciun, cheesy but I love them atata timp cat nimeni nu ma trimite in India sa calaresc elefanti de Revelion la 35 de grade celsius.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „1 saptamana”
  1. din pacate in romania orice e mai scump decat oriunde, regula generala. in fiecare an imi promit sa daruiesc cadouri mai ieftine si simbolice dar creierul meu nu poate procesa asa ceva si tot la chestii scumpe ma gandesc si tot alea le fac cadou. chiar ma gandeam ca as fi fericita si daca as primi lucruri ieftine dar de efect cum ar fi un set de agrafe de par ornate cu niste cristale colorate, un semn de carte creat manual, un mic charm de argint de max 2gr pe care sa`l adaug la bratara, asemenea lucruri sub 5 euro care sunt frumoase dar totusi utile.
    in teorie sunt tare dar deja am comandat un parfum guerlain pentru mama si un tratament scump de par pentru bunica mea. faliment, here i come.

  2. victor

    effing dope article

  3. Sa calaresti elefanti???what?De revelion? Now why would you do such a thing?