Arcul de Triumf Deschis

Am trait s-o vad (aud) si pe-asta: Arcul de Triumf e deschis vizitatorilor azi dupa ora 2. Cel putin asa am auzit si nu stiu pentru cat timp In mai putin de o ora daca locuiti aproape (ma oftic ca stateam destul de aproape de el). Cine-ar fi crezut? Nu mai e doar pentru nunti si spagi 😀 Din cate tin minte a fost inchis pentru lucrari de consolidare si totusi nici dupa ce s-au terminat nu l-au lasat deschis publicului. Probabil ca nu suporta tropait de picioare constant in sus si jos pe scari dar ar putea foarte bine sa limiteze traficul, si daca il tin deschis in weekend cate patru ore dupa-amiaza. But then I’m no architect asa ca nu stiu ce se intampla cu arcul. Daca e teapa, tineti minte ca era doar un zvon si sigur nu l-ati auzit de la mine!

Later edit: e teapa si a iesit si scandal 😀


Publicat pe

în

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Arcul de Triumf Deschis”
  1. Tocmai vin de acolo si nu se mai deschide, cica n-au nici o aprobare, au fost doar zvonuri aruncate aiurea de presa 🙂 Evident, a fost delicoasa cearta dintre romanii civili si romanii in uniforma, like always 😉

  2. buni

    Vlad are dreptate. In acest an (pare-mi-se ca si anul trecut) Arcul de triumf a fost deschis marelui public. Nu stiu daca a fost deschis si cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.