Decretul Espresso

Se ia un articol din Business Magazin care avea ceva potential de a fi interesant – adevarul este ca e interesant, chiar aflu chestii noi din el, nemaiauzite pana acum. Asteptand sa fie o citatie gresita, aflu ca…

„Cresterile ar urma sa vina si din informarea clientilor, pentru ca “majoritatea romanilor sunt obisnuiti sa nu mai bea cafea seara, dar putini sunt cei care stiu ca un espresso are mai putina cofeina decat un pahar de cola”, sustine managerul Trus.”

Miliardul de pe terasa

Un pahar de Coca Cola vs. espresso? De cand? Eu zic sa reorientam comunicarea deja existenta – espresso la toti copiii de azi! Mai sanatos decat Cola oricum! Partea buna ar putea fi faptul ca doar oamenii interesati in ‘business’ citesc Business Magazin dar partea proasta e ca managerul citat se ocupa cu „activitati in domeniul importului si al distributiei de echipamente specializate pentru HoReCa” deci nici macar bauturi racoritoare sau bauturi de vreun fel. Echipamente? De ce l-am asculta pe el nu stiu dar daca asa se vinde aparatul de espresso in detrimentul unui frigider de cola m-as ingrijora ceva.


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Decretul Espresso”
  1. Gentle Giant

    Statisticile pentru espresso sint pentru un serving size de 240mg (o cana normala). Un shot/pull de espresso are cam 30ml, ajungind cam la aceeasi cantitate de cafeina.