Lectura de vara asta

Am facut o pauza in care am plecat in vacanta in Turcia la soare si caldura fara ploaie ca la tropice cum a fost la Bucuresti. Nu despre Turcia vreau sa scriu acum, ci despre lista de lecturi pentru vacanta (mai mult sau mai putin, unele am trisat si le-am citit vara trecuta sau in timpul anului). Nu stiu de ce dar mi se pare mai usor sa citesc carti incarcate de date si informatii cand ma relaxez dupa o dimineata la plaja; la plaja evident e imposibil sa te concentrezi pe altceva decat pe soare, caldura si bautura din pahar plus o carte sau o revista ‘de unica folosinta’. Citim si balarii ca sa putem functiona cum trebuie 🙂

Revenind, lista de carti care se pot gasi si in Romania, nu doar de pe amazon, okian sau alte locuri – nu ca n-ar fi bune:

Si un clasic, bonus pentru cei care intreaba ‘ce carti sa citesc ca sa ma fac planner?’

Ultima nu se mai gaseste prin librarii (eu am vandut-o pe a mea acum ceva vreme dat fiind ca o aveam si in engleza). 1, 3, 4 au fost gasite in Diverta si 2 (25,60 RON) in Carturesti. Preturile la celelalte nu le mai tin minte dar toate costa cam 100RON in total daca nu ma insel.

Bonus #2 pentru cei care se simt viteji sau cu chef de citit: Alain de Botton – Arhitectura Fericirii si orice altceva de Hannes Stein – „Cum sa ai mereu dreptate” sau „Enciclopedia lucrurilor care ma sacaie zilnic” aparute la Nemira. Daca nu gasiti in magazine, gasiti direct la Nemira care e pe bulevardul Ion Mihalache.


Publicat pe

în

de către