Atlas de mitocanie urbana

Un demers de bun simt Radio Guerrilla. Si pe buna dreptate. Dupa stencil-uri cu ‘Intr-o tara civilizata’ si promo-urile gen „fucking, not zapping”, se face apel la oameni – cei ce au intalnit specia sa o semnaleze la adresa data.

Simt ca descrierile nu au fost suficient de cuprinzatoare. Taranul de mall are doua subspecii: specia „pinguin” care lucreaza doar muschii din partea superioara a corpului si isi balangane mainile pe langa corp asemeni unui pinguin. Subspecia „burta” evident, poarta sandale cu un deget sau pur si simplu sandale si papuci plus un maiou indiferent unde s-ar afla. Sursa burtei, intotdeauna berea si apetitul pentru mici si mancaruri care provoaca atacuri de cord sau un nivel de colesterol mult prea ridicat. Ragaiala indica masa pe care tocmai a avut-o in aceeasi dimineata.

 


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „Atlas de mitocanie urbana”
  1. Pacat insa ca nu prea originala, uite ce au factu Spaniolii anu trecut pentru POkeras- pitzi si coca din tara lor:
    http://www.youtube.com/watch?v=dW3_DlyJ9uE
    Nu zic ca ce a facut Gueriila nu e dragut.E un PR gratuit pentru ei. In nici un caz o campanie cu un scop precis. Daca prin viral campania ajunge la o pizti sau un coca, nu o sa isi schimbe co portamentul. Daca ajunge la mine, maxim zambesc.
    .