Cotidianul pe mail

Acum ceva vreme i-am lasat pe cei de la Cotidianul sa-mi trimita tot felul de stiri si balarii pe mail. Ceea ce nu inteleg insa:

  1. Mail-urile sunt trimise de catre o doamna sau domnisoara Ioana Vicol, PR & BTL manager la Cotidianul dupa cum se prezinta in semnatura. Nu ca ma deranjeaza, dar eu nu stiam cine era ea inainte sa primesc primul mail ever. Macar atunci cand m-am inscris puteam sa primesc un email automatizat ori de la Cotidianul, ori de la ea in care sa zica un mic saru’mana, eu sunt asa-si-asa si o sa mai auzi de la mine. Si nu ar fi fost nicio dilema.
  2. Azi (luni) am primit un mail care zice cam asa:

„Trebuie să te căsătoreşti. E un măgar? Te dezgustă? Te dezamăgeşte? Te atrage? Nu te poţi abţine să-l analizezi până la cel mai mic detaliu. Şi apoi reţii obsesiv tot ceea ce îl face un măgar. Îl iubeşti? Nu-l iubeşti? În regulă, poate că nu eşti în infern încă. Dar dacă altcineva este? Noi iubim să vorbim despre asta. Tu nu?

Detalii luni.”

Stiam ca daca e mail de la Ioana e despre vreun eveniment organizat de Cotidianul, cum a fost evenimentul in parteneriat cu Club Literatura despre religie si adulter la Carturesti, pentru ca il primisem acum vreo saptamana sau doua. Dar intrebarea mea e de ce primesc luni un email care imi zice ca o sa primesc detalii „luni”. Ori era programat pentru vineri sau in weekend, presupunand ca oamenii nu se inscriu pe cotidianul cu mail-ul de la serviciu, ori trebuia sa zica ‘mai multe detalii in cateva ore’. 

DM fail, permission fail, copy fail or all of the above?


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „Cotidianul pe mail”
  1. Problema este ca NU te poti dezabona. Eu cel putin primesc frecvent emailurile astea si degeaba „reply cu dezabonare”, „logare in contul de pe cotidianul”. Deci in ceea ce ma priveste total neprofesionalism si ilegalitate si am ajuns sa imi fac o parere proasta despre cotidianul.

  2. Penguins_can_fly

    Si eu m-am enervat cu asta cu dezabonarea,da’ cica nu e vina lor. Te inscriu in mai multe baze de date si pana te scot din toate dureaza cateva saptamani.
    mesajul ala pe carel-ai pus aici l-am primit si eu. da vineri.
    anyway.cartea e tare