RIP Plantronics

De obicei nu ma atasez de obiecte pentru ca foarte multe se strica exact cand mi-e lumea mai draga, plus ca pare un pic aiurea sa scriu despre o pereche de casti dar:

Din punctul meu de vedere (persoana sceptica din fire) cand am dat doua milioane acum vreo trei ani pe castile pe care le-am folosit, ma gandeam ca o sa treaca vreo trei-patru luni si o sa se strice cumva, cu tot cu garantie ceva o sa mearga prost si o sa trebuiasca sa imi cumpar altele.

Alas, cum am zice noi, au trecut trei ani si le-am trantit, scapat, plimbat din Romania pana in Marea Britanie, Bulgaria inclusiv cred, in genti, in geamantane si astazi au cedat! A cedat de fapt cablul si probabil s-a desprins ceva inauntru pentru ca nu mai aud nimic in partea dreapta. Oricum, fara mai multe detalii cred ca au fost cele mai bune casti (cu tot cu microfon apropo) pe care le-am avut pana acum, de la scepticisimul meu initial si pana azi.

Daca va intrebati ce casti am avut, erau un model Plantronics DSP-550 si deja mi-e dor de ele. Stiu ca e trist sa-ti fie dor de niste casti dar ar fi imposibil sa nu-mi fie la cat m-au tinut. As vrea sa-mi iau altele dar nu stiu daca sa le comand de pe amazon sau sa ma intorc la altele de £10 care se strica dupa cateva luni de folosinta. Hmm.

 


Publicat pe

în

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „RIP Plantronics”
  1. cateva luni? esti optimista, ultima pereche luata la nimereala din hmv m-a tinut fix doua saptamani, apoi m-am decis ca a sosit momentul sa investesc in ceva bun. poti sa intri pe headphone.com sa vezi ce iti face cu ochiul.

  2. pai si ce umblai cu microfonul dupa tine pe strada, sau erau fara? In fine vroiam sa zic ca am ramas paf cand am calcat in Canada, toti aproape cu casti din astea mari pe cap, pe strada, de ziceai ca am ajuns pe alta planeta. Stii cum suntem noi in ro, obisnuiti numai cu casti mici, care intra direct in ureche. Inca astea ale tale is mici pe langa ce am vazut. Unii chiar poarta din alea mari de dj. Exagerare sau nu, se poarta 🙂
    Pentru urmatoarea pereche se casti iti recomand Sennheiser 😉

  3. Personal incerc sa ma tin de zicala englezilor ” sunt prea sarac sa imi cumpar lucruri ieftine” desi din pacate mai fac si mici compromisuri din motive…obiective

  4. total de acord cu Daniela, zicala asta ar trebui aplicata in toata tara :))