Savlon

Acum ceva vreme aveam probleme legate de cosuri pe fata, subiect foarte tabu pentru multi si sfarsit de lume pentru altii, mai putin atunci cand n-ai ce sa faci mai mult.

Dupa ani de zile de creme din ce in ce mai scumpe, m-am enervat intr-o zi si m-am dus la doctor sa imi fac o alta programare la dermatolog..dezamagirea fiind ca urma sa fie in trei saptamani de la data de atunci, trei saptamani in care trebuia sa mai „am rabdare un pic”. Am decis ca n-am chef sa mai „am rabadare un pic” chiar daca am avut trei ani de zile si pot sa mai am „un pic” si am riscat o prostie care s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pe care am avut-o pana acum.

Nu cred ca exista in Romania decat daca o au la Boots/SensiBlu dar aveam o crema antiseptica numita Savlon. Era minunata pentru taieturi, arsuri, bube mai mici si mai mari. Ca la patru ani de zile, am luat crema respectiva si am vrut sa vad ce efect ar avea pe pielea mea iritata de pe fata. Riscant, soc si trauma posibile dar am zis sa o folosesc intai in weekend in caz ca patesc ceva. Cine stie.

Savlon by Dave Nicoll

Si ce-am patit? Nu mai am cosuri pe fata de aproape doua luni de cand o folosesc. Nu stiu ce are in ea si nici nu m-a mai interesat cand m-a scapat de ele dar holy crap, it’s amazing. Si un tub nu ma costa £45 cat o crema Guinot. Evident ca inca mai folosesc si alte creme hidratante plus balarii dar ma indoiesc ca doar ele au facut diferenta (le aveam si inainte fara mare efect). 

E una din putinele dati cand un produs chiar does what it says on the tin. I like! 


Publicat pe

în

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „Savlon”
  1. mb

    o sa o caut si eu in farmacii, sunt disperata cu cosurile (urate si dureroase):(( sper sa am succes; ma bucur ca tu ai gasit solutia:)

  2. raluca

    Buna,Savlon este un produs antiseptic(previne infectiile),cosurile sunt produse in parte si de bacterii dar si de alte cauze(exces de sebum,celule moarte,pori incarcati sau astupati)din cauza asta a functionat atat de bine…TI-A TRATAT CAUZA!Asta trebuie sa facem cu toatele cand avem o problema…sa descoperim cauza si sa o tratam ptr ca o crema scumpa nu e neaparat si buna.Numai bine