Ca-n codru, dar…

Imi pare sincer rau ca a fost interzis spotul Academiei Catavencu la CNA. De cand m-am abonat la newsletter si feed-uri am aceasta senzatie ca maar inteleg cu adevarat ceva din toate stirile despre Romania din ziarele online pe care le citesc.

Imi pare bine totusi ca Academia Catavencu inca tine la sloganul „Cititorii nostri sunt mai destepti ca ai lor” (sau variatiuni pe aceasta tema) si ca versiunea online sugereaza utilizatori mai inteligenti. E foarte OK ca Academia Catavencu face ce stie mai bine, anume deranjeaza. Deranjeaza suficient de tare incat sa fie cenzurati de CNA dar ceva imi spune ca fapta n-o sa treaca neobservata in ziar si spotul original probabil o sa circule viral (urasc formularea asta). Pe YouTube n-a aparut inca in destule versiuni dar articolul de pe Catavencu.ro a fost si este in continuare citit cu vreo 18.000 de vizualizari cand am citit eu articolul.

Imi plac tare mult versurile, foarte subtile, pline de cuvinte cheie („codru” – se fura ca-n codru, „vanatoare”, „hoti si banditi”, „drumul mare” – jaf la drumul mare etc.). Plus ca in varianta cenzurata sugestia „c….tilor” functioneaza chiar mai bine decat in original. Lasa loc imaginatiei!

Well done cum s-ar zice 🙂


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Ca-n codru, dar…”
  1. Cineva trebuia sa le bage pumnul in gura! Altfel incepeam sa ma indoiesc de faptul ca traiesc in Romania. 🙂

  2. de ce nu iti place formularea „viral” ? si da, spotul e genial 🙂

  3. Sa fim seriosi, s-au gasit agentii STS, SIE si SRI infiltrati pe la Catavencu sa faca ei pe marii moralisti! Era cam penibil spotul, asa ca nu e o mare pierdere.

    Probabil ca acum incaseaza bani la greu de la unii care s-au speriat ca vor scrie de ei.

  4. Foarte bun spotul şi foarte bună iniţiativa. Nu îi mai urmăresc pe cei de la Caţavencu, dar nu pot să neg că treaba asta pe care o fac ei e foarte bună 🙂