Pana la iPhone

Apropo de venirea iPhone-ului in Romania, Cristi pune cateva intrebari despre cum va fi lansarea lui in Romania.

La noi s-a lansat pe data de 11 Iulie si acum, 14 August, O2 inca nu are suficiente aparate in stoc pentru online, ci se gasesc in cantitati limitate in magazinele lor sau Carphone Warehouse din toata tara.

Ca tot faceti previziuni, asa, de chestie, previziunile mele.

  • Nu se va putea cumpara un iPhone ‘la liber’, fara abonament, la fel cum nu se va putea plati cu bani cash si numarul de aparate va fi limitat la doua de persoana.
  • Preturile la abonamente vor fi de aproximativ 45de euro si in jur de 100-120 euro aparatul in sine (cel de 8GB)
  • Data roaming ii va jupui pe multi de bani
  • Nu se vor putea face abonamente personalizate, ci doar asa cum le da Orange.

We shall see.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „Pana la iPhone”
  1. partea cu data roaming e interesanta. dezvolta te rog…

  2. in germania se vinde cu 160 euro telefonul+abonament pe 2 ani de 40-50 euro pe luna, asa am aflat de la niste cunostinte.
    daca la noi va baga un abonament de 50 de euro pe luna am mari dubii referitor la cine se va baga sa plateasca asa de mult, mai ales ca am vazut atatea oferte cu mii de minute la preturi mult mult mai mici.
    eu am o boala, detest ideea de abonament. cand va aparea iPhone 3G cu jailbreak si hacked, atunci voi avea si eu unul.
    previziunea mea este ca pretul barbar la abonament ii va indeparta pe multi tineri (eu inclusiv) care vor dori telefonul.
    iPhone`ul este prea SF pentru oameni de 40-50 ani, sa zicem, cu o anumita stare materiala care pot plati asa un abonament si probabil vor ramane la alte telefoane de business, gen Nokia, etc, cu clasicile butoane.
    lansarea telefonului prin orange, cu acel formular penibil „noi nu garantam ca livram telefonul dc veti completa formularul si voi nu depuneti practic nici o comanda prin completarea lui” a fost de toata jena, am scris si la mine pe blog.
    ar fi super sa bage telefonul la liber, sa`i dea un pret de 500-600 de euro si ar fi mult mai bine.

  3. Ei si tu acum, sunt unii care nu prea se uita decat in ograda lor si isi apoi fac predictii pentru ca nu mai au ce scrie.

    Deja multi din Romania si-au luat iPhone (fara Orange) si il folosesc aiurea pe diverse retele; nu multi, ce-i drept. Nu cred ca iPhone-ul va avea acelasi impact ca in UK.

  4. La faza cu platitul cash te contrazic; mai avem pana sa ajungem acolo.

    Si ma gandesc, de ce sa nu faci un abonament personalizat o data ce depasesti baremul impus de ei