Ah, ce viata trista

Pentru ca ma framânta grija, eu nu sunt fan Manchester United si nu urmaresc Champions League. Dar citesc articole ca asta din Cotidianul care zice ca Ronaldo n-ar fi multumit de salariul lui de acum de la Man Utd si ca se gândeste sa se mute la Real Madrid. Da e un zvon. Mai departe nu vad care ar fi ideea. Man Utd nu are probleme financiare. Nici de management. Pe cine tragem de mâneca?

Sa ne gândim putin, sunt Cristiano Ronaldo si am devenit un brand ca fiind cel mai bun atacant din lume (evident, ca e adevarat sau nu e alta problema) pentru clubul sportiv cu cei mai multi suporteri din toata lumea.

Nefiind fana dupa cum am zis, cât de tembel sa fii sa pleci pentru ca nu-ti ajung cele 13 milioane pe an salariu? Vei reusi sa dai cu piciorul si la alte lucruri decât o minge, de exemplu renumele! Sau sunt alte motive? Ce spune asta despre fotbal? Care PR al lui Ronaldo a lasat zvonul asta sa circule?


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Ah, ce viata trista”
  1. am gandacit. nu atat de suculent ca tine, pentru ca ma enerveaza editorul care nu mi-a permis sa pun imagine, dar am gandacit. one month later, still a sunday 🙂

  2. […] Ce parere aveti? Vlad, Mikutzu, Buddha, Krossfire, Deea, Maria […]

  3. Nu prea le am cu fotbalu’ yo sunt mai mult cu muzika’, dar parerea mea e k atunci knd ajungi sus , vrei sa obti si mai mult, e si normal. Dar sunt sigur k e doar un zvon, nu il vad pe Ronaldo dekt la Manchester United 😀

  4. Românii mai fantasmagorizeaza de la ei putere. Nu de alta, dar nu prea cred ca au ei surse de pe lînga Manchester care sa le zica lucrurile astea.
    Asa ca traduc (prost) articole din afara. Eu sunt tare curios din ce ziar au tradus, si mai ales ce anume 😛
    În plus, cred ca pe PR-ul lui Cristiano Ronaldo îl doare în basca de Cotidianul. Mi se pare caz clasic de Bad Press

  5. Eu is fan Real.
    Sa te-auda al de sus si sa ajunga Ronaldo la Real pt. ca Realul a avut mereu „spuma” fotbalului.