La care capat al lucrurilor

M-am distrat copios când am citit o însemnare scris? de Alex R?descu (via Adrian Seceleanu) despre unde se duc o mul?ime de ziare Business Standard. Treizeci numai la Sony România (trei pachete a câte zece din câte se în?elege din e-mail):

„Buna ziua!

Va scriem de la Reprezentanta Sony din Bucuresti.

Biroul nostru beneficiaza de distributia gratuita zilnica a trei pachete de cate 10 ziare Standard.
Nu stim exact prin bunavointa carei persoane s-a realizat acest lucru, dar va multumim, Standard fiind o lectura utila in domeniul informatiilor de business.

Am dori sa va semnalam totusi faptul ca cele 30 de ziare constituie o cantitate mult prea mare pentru biroul nostru si, implicit, o mare risipa de hartie. Practic unul, maxim doua ziare sunt citite de colegii din birou, restul ajungand zilnic la reciclare. Din fericire, centrul de afaceri in care ne desfasuram activitatea are un sistem de reciclare a deseurilor destul de bine pus la punct.

Noi sugeram sa reduceti numarul ziarelor Standard pentru Reprezentanta Sony la unul, maxim doua.”

Foarte tare.


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „La care capat al lucrurilor”
  1. asta se intampla peste tot. at my previous job, se primeau pe saptamana in jur de 50 de reviste de gen, mare parte ajungand direct la gunoi (deh, n-aveau un sistem de reciclare asa bun 😛 )

  2. 2 la prefectura, 2 la primarie, 30 la Sony, 30 la firma unde lucrez… titamai tirajul conasule 🙂

    Sa pp ca sunt 200 de firme de genul si marimea asta in tara si au facut deja un tiraj de 6000… BRAT sa traiasca linistit.