Obsesiile Tabloidelor Britanice

N-am zis-o eu, a zis-o altcineva. Dar exista si un pic de sambure de adevar 🙂

In Marea Britanie exista o concurenta acerba intre tabloide. Exista atat de multe, fiecaruia ii trebuie o stire de senzatie pec care sa o posede si sa o exploateze.

  • The Daily Express se preocupa de un copil disparut si o printesa moarta. Primele pagini for fi intotdeauna despre MADELEINE sau DIANA.
  • Rivalul, The Daily Mail, citit preponderent de femei, prefera povesti care sa te sperie de-a binelea. Marea Britanie asa cum o stim e pe cale de disparitie din cauza de chavs, ai dracu’ imigranti, indieni si chinezi, agenti de parcare nazisti, caini turbati, hackeri si consilieri obsedati de calculatoare plus pedofili. Si printr-o coincidenta, toti LOCUIESC PE ACEEASI STRADA CU TINE.

Putem spune aproape acelasi lucru despre cele din Romania, fiecare o sa inceapa sa se specializeze pe ceva. Atac pe pr0n ieftin, stirile de la Pro TV desi nu sunt sub forma de ziar, ar putea fi. Toate crimele si ororile la care te poti gandi, cand nu te astepti. Cancan are o inclinatie catre politic daca e sa judecam dupa coperti. Idei?


Publicat pe

în

, , , , ,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Obsesiile Tabloidelor Britanice”
  1. Trist este ca ajungem noi, in ro, sa scriem si sa comentam despre nimicurile britanice.
    In monden suntem cu ei, acolo sus, in varful mediocritatii totale.

  2. True, true. Chestia e ca englezii sunt mai smecheri. 🙂 Incercand sa afle amanunte picante, ziarele (tabloidele) angajeaza persoane undercover care sa intre in contact/in vorba cu vedetele. Mi-aduc aminte de situatia lui Erikkson (antrenorul Angliei de acum vreo 2 ani). The Sun daca nu ma-nsel a angajat pe cineva care s-a dat ziarist din nu-stiu-ce tara de prin Asia. Asa-zisul ziarist l-a tras de limba, iar Erikkson a inceput sa povesteasca. A inceput sa-si critice proprii jucatori. Pe Beckam l-a facut lenes, pe nu-stiu-care prost, pe altul tampit samd. A doua zi a aparut in presa si dupa vreo saptamana si-a dat demisia.

  3. imi aminteasc cand am mers in Londra ca am iesit de la metrou si cineva impartea ziare moca: The Lite si inca unul, posibil Daily Mail. Iar tipa care dadea Daily Mail striga tare tare „Don’t get The Lite, The Lite is shite!” si se baga in sufletul tau si ti strecura un ziar. Majoritatea o refuzau, fiind foarte enervanta si luau numai de sictir din cealalta parte de la un indian cinstit, emigrant si tacut. Am luat tot mail, singurul subiect care mi-era familiar era ceva cu Kate Moss si Pete…

    Acum off topic, foarte refreshing sa deschid blogul tau si sa-l vad sus pe Justin Theroux…