Facebook Porn

Acum ceva vreme scrisesem o insemnare despre Facebook, despre faptul ca mie nu imi place MySpace (si nu sunt singura) pentru ca e un site greoi si enervant uneori. Dar ce mi-a atras atentia:

  1. Un articol in TIME intitulat ‘Facebook – More Popular Than Porn‘ care nu face altceva decat sa arate cat de ‘popular’ e Facebook in randul tinerilor, college freshmen etc. Autorul articolului e fascinat de faptul ca de cand a scris prima parte numarul prietenilor lui s-a dublat aproape si ca tinerii astia tot asta cauta pe net (de cand a aparut internetul si pana azi, oamenii au fost tot timpul curiosi)
  2. Si daca e sa le punem pe cele doua impreuna (facebook si porn), e oarecum evident de ce facebook e atat de interesant. Chestie pe care n-am simtit-o decat pe propria piele cand m-am mutat : aici la fiecare petrecere cineva are un aparat de fotografiat. Nu ai nevoie de un motiv sa faci poze cuiva, pur si simplu se intampla, faci o poza cu un prieten sau o prietena, ajungi inevitabil pe facebook care e ca un al doilea numar de telefon, daca bei (si fetele beau mai mult decat baietii si cumva nu se pot controla) si te comporti ca o stim-noi-ce, vei ajunge pe facebook ca ‘tipa care a facut AIA la <petrecere oarecare>’. Via ShinyShiny un site de care nu stiam pana acum, Facebook Chicks, un site care iti usureaza munca daca vrei sa te uiti la adolescente dezmatate. Cauta ei prin facebook si le posteaza pentru tine. Cat de tare poate sa fie asta? Data viitoare stiti unde sa cautati!

Banuiesc ca o fac pe Lindsay Lohan mandra

” […] where they’ve gotten so drunk that they’ve forgotten pants, questioned their sexuality, or just generally posed like, well, we didn’t want to use the word ‘whores’ but clearly the pictures speak for themselves.”


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Facebook Porn”
  1. Ha ha… Fain comentariu de sub poza!