Banca Transilvania

Pe langa faptul ca BT are o imagine foarte buna (daca nu chiar reusita) asa cum remarca si Stefan, din nou trebuie sa marturisesc ca imi plac tare mult serviciile lor.

Anul trecut pe vremea asta eu imi faceam un card la Banca Transilvania. Aveam in minte un singur tip de card MasterCard pe care il vazusem la ei pe site si m-am dus glont sa le zic ‘vreau asta’. Dupa vreo zece minute plecam acasa cu o hartie pentru alt card pe care mi l-au recomandat in ideea in care voi vrea vreodata sa fac si alte tipuri de tranzactii cu el. Toate bune si frumoase, in nici o saptamana cred mi-a venit cardul si a trebuit sa ma duc sa il ridic.

Anul asta in Septembrie, cardul meu expira si eu plec inainte sa apuc sa il innoiesc (pe 31 Septembrie). Nu am primit nici un telefon sau scrisoare de la ei cu o luna inainte sau ceva dar am zis hai sa ma duc sa vad daca il pot emite mai devreme din moment ce nu ar mai ramane nimeni sa imi ridice cardul.

Am ajuns acolo, luati un loc, vreti o cafea, nu mersi, foarte draguti oamenii. Cum va cheama? Nastase… Nastase…parca mi-e cunoscut numele asta de undeva. Stati sa ma duc sa verific. Intre timp una din cele doua fete ramase in birou ma intreaba cum de vreau sa il iau mai devreme in caz ca trebuie sa facem ceva hartii – am stat de vorba vreo cinci minute pana cand cealalta se intoarce cu o hartie si cardul meu nou in mana.

Recunosc ca e prima oara cand se intampla sa ma duc sa cer ceva si sa fie deja gata si in cinci minute sa plec de-acolo cu treaba rezolvata in loc sa stau sa umblu pe drumuri cu cateva zile inainte sa plec.

Din nou, thumbs up pentru Banca Transilvania!


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

6 răspunsuri la „Banca Transilvania”
  1. .. o fi din cauza numelui 😛

  2. …iti recomand, cand te plictisesti, bcr -ul…:D dureaza 12 zile numai sa isi dea seama tanti de la ghiseu ce tipuri de card are banca la care lucreaza. Scuzele de dupa nu te mai ajuta cu nimik.

  3. Ti l-au facut in 5 minute sau il aveau deja facut ? E destul de ciudata treaba asta, pentru ca tu ar fi trebuit sa completezi o cerere de reinnoire, iar hartia aia sa se duca din sucursala la departamentul lor de productie carduri, cardul sa fie produs si apoi livrat. Asta nu dureaza 5 minute lol. It’s spooky, I say.

  4. Dan

    Nu Banca Transilvania e buna, ci oamenii de la sucursala ta norocaoasa. Eu am fost cu siguranta la o alta sucursala… din moment ce am fost tratat mizerabil. Toti erau incruntati, nu stiau sa raspunda la intrebarile mele elementare, comisioane uriase, internet bancking-ul iti lua pielea de pe tine…

    BCR>, alt dezastru. M-au adus la disperare, asa incat am renuntat la ‘serviciile’ lor.

    Acum sunt la ING si-s (foarte) multumit.

    Dar inca odata repet, omul sfinteste locul.

  5. Şi eu’s client BTRL. De fiecare dată am fost tratat super ok, în orice sucursală am fost.

    Am 2 carduri la ei, şi MasterCard Mondo (ăla care merge online) şi Visa Electron. E perfect!

  6. Aqua

    Iti reinnoiesc automat cardul INAINTE sa expire cu o luna, dupa care te asteapta sa te duci sa il ridici. Asa mi s-a intamplat si mie. Anticipeaza orice problema si au deja rezolvare pt ea. De 4 ani sunt foarte multumita de serviciile lor.