Sete de viata?

Mana sus toti cei care stiau ca noua campanie Coca Cola se numeste „Sete Coca-Cola de viata” si nu „Coca Cola – sete de viata”. Exact, atat de putini. Nu stiu cine a venit cu numele ingenios in stilul „Parfumul anilor cei mai frumosi”, un fel de ‘sa ne scarpinam la urechea dreapta cu mana stanga’ dar a facut-o atat de prost.

Coca-Cola vazut din afara pare un ceva foarte mare care functioneaza din inertie. De ce zic asta? Pentru ca se pare ca nu stie stanga ce face dreapta.

Watch!

Coca-Cola avea prin primavara o chestie draguta pentru Coca-Cola Light. Pentru cei care mai tin minte Coca Cola Lightstyle, cele trei sau patru tipuri de stiluri, promotii in retail stores, tot tacamul. Argintiu foarte sexy, arata frumos, avea si un spot TV. Nice but pointless poate.

Apoi buf un Coca Cola Zero. WTF is this shit? De ce aveam nevoie de Coca Cola Zero? Este o inventie la fel de proasta ca si Coke Vanilla care a venit din afara unde se agreeaza astfel de mizerii (mie nu-mi place deci este o mizerie si daca nu e rece e degeaba). A venit probabil pentru ca afara asta e trendul si poate ar prinde si la noi … in stilul Catavencu „Avem un trend. Cum procedam?”. Tare sunt curioasa cat Coca Cola Zero au vandut fata de ce aveau de gand. Ne-au intampinat prin Bucuresti Mall niste promoterite la un moment dat cu Cola Zero in can-uri de 0,33 dar wow, nu pot sa zic ca exista o diferenta intre Zero si Normal. Nu seamana cu Light, deci toti cei care nu pot sa suporte gustul Cola Light pot rasufla usurati.

Trecand peste Coca Cola Zero, ma intriga CokeLive. Wow, ura pentru un festival pus dupa Testele Nationale, inainte de Bacalaureat si in mijlocul sesiunilor. Pun pariu ca a avut un succes nemaipomenit, au vandut exact cate bilete au vrut si si-au scos cele $2 milioane puse in joc. Saaaaaaaaaau poate ca nu! 😀

Si reclamele. Oh god, reclamele. Ce legatura are setea de viata cu claim-ul (aparent) lor de bautura pentru adolescenti? Vezi GTA-like ad, reclama in care doi tineri isi fac loc pe plaja lipind o sticla rece de cola pe spatele celor prezenti la concert, vezi reclama cu „primul concert in garaj, primul esec, primul bis, primul <etc>” si mai nou excelenta sa, cea cu Coca-Cola sharing in care fiecare imprumuta de la cealalta persoana care bea Coca Cola cate o trasatura. Vezi Coca Cola Magic Factory cu automatul de Cola in care exista o intreaga lume. Sigur la sete de viata ma duce cu gandul asta. Ce inconsistenti, Pepsi a ramas consecvent pe vedete, vara din fotbal si iarna din muzica sau ce-au mai gasit, dar fir-ar sa fie, un singur lucru au comunicat. Nu m-ar mira sa vanda mai bine decat Coca Cola!


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Sete de viata?”
  1. Cola Zero e Light sau ne-Light?
    sau e un fel de ne-Light care nu ingrasa?
    sunt o inculta probabil, but i don`t usually drink Coke si eram curioasa pt ca sunt foarte confuza in ultima vreme, avand in vedere, cum spui si tu, reclamele lor.