I Hate Rihanna 🙂

OH DEAR LORD PLEASE PAY THE WOMAN TO SHUT UP
…sau de ce nu o suport pe Rihanna

Disclaimer: nu stiu cine e, de unde vine, daca a avut ceva care a determinat-o sa cante dar Doamne, nu o mai suport. Am auzit ‘Unfaithful’ de prea multe ori in magazine, in Carrefour, in Auchan, in Unirea, nu scap nicaieri de ea. E ca un vierme muzical. Mi se pare ca are o voce foarte plangacioasa. N-am ascultat alte melodii ale ei dar nici nu cred ca intentionez dupa ce fiecare inflexiune a vocii ei imi declanseaza niste reactii ciudate. Nu rezist sa probez o haina sau sa ma uit dupa un cadou cat canta Rihanna. Imi vine sa arunc radioul pe geam cand aud numai ‘I don’t want to be a murderer’ sau inceputul piesei. GROAZNIC.

Wow, I said it.

A da, nu suportam si nu suport inca Pussycat Dolls – Don’t Cha (or whatever you write it)


Publicat pe

în

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „I Hate Rihanna :)”
  1. Dilly

    Ai perfecta dreptate! sunt in exact aceeasi situatie. NU O SUPORT PE RIHANNA!
    Cel mai probabil din cauza faptului ca are o voce de toata jena, cum ai spus tu…si apoi cred ca mai e si pentru ca ea saracutza cred ca e foarte uratzica! Imi pare rau pt fanii ei dar e parerea mea si o sustin!
    Eu zic sa infiintam un fel de HATE CLUB Rihanna… ;))

  2. GOD! De acord cu tot ce ai spus tu mai sus.Whatever,cred totusi ca ai vorbit prea dragut :))..Rihanna e de toata jena.O pocitanie spalacita care nu are ce cauta in showbiz -parerea mea – Vocea ei ma cam freaca pe creier..I hate her !!! She really sucks!Este un cacat comercial.Ar trebui sa se intoarca de unde a venit-adica din ghena sau de pe centura-
    So Rihanna baby go fuck yourself and leave us alone >:D<
    :)):)):)):)):))

  3. RiHaNnA

    Fah , nenororcitelor , spalacita e mama voastra , toata lumea ma adora si sincer ma doare in fund de voi 2-3 sclifosite dastea :))
    kiss my ass_|_

  4. BabyGirl

    Oh cat de bine este sa intalnesc oameni kre nu o suporta pe rihanna. Ea are un timbru special, asta nu se poate nega, insa live este jalnic…nu canta, nu danseaza, doar se miorlaie putin pe scena si gata. aa sau scoate umbrela din poseta:)). iar in urma scandalului k chris. nu inteleg dc e asa mediatizata. daa hai sa infiintam un club I HATE RIHANNA