Axe Gets You Laid!

Acum ca am trecut peste vasta experienta din postul anterior, pot trage cateva concluzii care pot fi adevarate pentru mine dar nu si pentru altii – ca nu se da vrabia din mana pe cioara de pe gard. Niciodata, niciodata, de trei ori niciodata! Dar da, trebuie sa fii less wittier than others ca sa nu te prinzi de asta.

Al doilea lucru ca intotdeauna background-ul persoanei pe care o alegem e important, undeva in jur de 80-90% sau poate chiar mai mult, depinde de la persoana la persoana.

Si alta chestie. Ca tot se discuta zilele astea pe la Leo Academy de Axe si ce e in spatele lui, ce minte o fi venit cu conceptul de ‘Lynx helps men get laid’ sau ‘Lynx gets you women instantly’, am facut experimentul Axe !

If they can do it, why can’t I!

Mi-am luat primul gel de dus pe care l-am gasit si l-am mirosit a fi cat de cat decent in termenii mei. Am plecat cu el acasa, intrebandu-ma daca oare am dat banii pe ceva care are efect sau nu sau daca e doar in mintea mea faptul ca o sa functioneze si invers, adica sa ‘get women laid‘ 🙂 (oricum ma duceam la film cu brolly asa ca nu va inchipuiti cine stie ce experienta bogata). Fac baie, scurt, ma imbrac, fuga fuga ca intarziasem oricum si bineinteles ca i-am zis sa nu vina sa ma ia cu masina pentru ca o sa fiu gata tarziu – aici ma fac vinovata de asta, sa ies dupa ce am facut baie imi ia douazeci de minute daca e frig afara si zece daca vine cu masina. Da’ n-a fost sa fie de data asta asa ca sufera baba la frumusete. Intotdeauna arati aiurea cand ai parul proaspat spalat, ti se electrizeaza ba de la foehn, ba de la perie, schimba peria, cauta alta, fugi si da-te cu crema ca sa nu cumva sa mi se usuce iarasi mainile si sa ma usture de fiecare data cand spal vasele. Interesant concept si foarte frustrant in acelasi timp – crema nu numai ca a acoperit mirosul de Axe dar in acelasi timp imi alunecau mainile pe clantele usilor si pe bara din 41, care oricum e foarte jegoasa de obicei. Pfff.

Ajunsa in Plaza, nu stiam pe unde s-o iau ca sa ajung mai repede – probabil ca aratam si ciudat, cizmele pe care le aveam alunecau destul de tare pe gresie dar vorba aia, rabda baba, rabda! Chinuie-te sa nu aluneci si in concluzie, ca sa evitam momente aiuristice ma urc in lift. Abia dupa ce m-am urcat mi-am dat seama de cliseul situatiei, in lift cu trei tipi ce pareau a avea vreo 18 ani sau ceva de genul, un tata si baietelul de 6-7 ani sau mai mult si o fata de vreo 13-14 ani dupa aproximarile mele.

Observ ca unul din ei se uita la mine, se uita in alta parte, eu retrag privirea pentru ca oricum traiam cu senzatia parului meu ca o adevarata .. perie trecuta prin vant si ploaie fara Wella (cu parere de rau) si incercam sa il ascund in palton. Se uita iarasi, eu ma inrosesc toata si nu stiu de ce si astept sa se deschida usile pentru ca mi-e prea cald deja si e aglomerat si trei tipi se holbeaza la mine. Intr-un oras in care in momentul in care mi-am luat paltonul, fusta, cizmele si un tricou la 18 ani nu se mai uita nimeni la tine pentru ca te imbraci aiurea (chiar daca te imbraci pentru o ocazie), nu ma mai astept ca tipi sa se mai uite dupa mine. I’ve lost my will to try si oricum nu prea ma mai intereseaza atat de tare sa arat picioare sau umeri sau orice altceva prin Plaza, unde altele au facut reputatie cu mult inainte! (supermarketis mallus)

Si eu, foarte mirata ca acesti trei s-au uitat si inca se uitau (de obicei renunta dupa vreo 4-5 secunde), ne dam jos cu toti din lift si ma trezesc ca nu ma lasa sa ies, eu fiind ultima. Bai baieti, ce facem aici, I HAVE A MOVIE TO CATCH. Ce film? Pai The Departed! Si ce caut eu la Departed? Nu stiu, masochista, ma duc a doua oara sa il vad! Si am putea sa ne mai vedem? Hopa, pai cand si unde si … de ce! Nu m-a mai intrebat nimeni asta de atat de mult timp incat aproape am uitat cum e sa te inrosesti tot si sa te duci la cineva sa ii zici ‘vrei sa iesi cu mine?’. Nu conteaza, esti draguta si mirosi foarte foarte bine. Oh really, nu e nimic special! (m-am dat doar cu axe sa vad daca e adevarat ce zice in reclama ehehahaha) Si zi, as putea sa te mai vad? Pai, am putea sa ne vedem, dar vezi, problema noastra este ca eu n-am timp! Sa iti las numarul meu de telefon? Da, o sa ti-l las. Cum adica cati ani am? Cam cati imi dai? Douaj’ doi zici tu? Eeee, pai asta-i problema, esti prea mic pentru mine 😀 😀


Publicat pe

în

, , , , ,

de către