Super People!

Stiu ca pare aiurea dar vreau sa le zic multumesc celor care mi-au trimis mailuri in ultimele zile si stiau cam despre ce era vorba – unii s-au ingrijorat mai mult decat m-am panicat eu dar in fine, vestea buna e ca ‘o sa treaca si asta’ si ca pana la urma nu conteaza atata timp cat nu se repeta 😀 Asa ca multumesc celor care inca mai citesc si care nu si-au luat jucariile si au plecat la o remarca acida si care s-au gandit sa trimita un mail cu niste ganduri bune 🙂

Pe de alta parte, cel mai frumos sentiment e atunci cand crezi ca te-ai facut bine si boala revine, facandu-te sa te simti de doua ori mai rau decat te simteai inainte. Cand iei medicamente si simti ca iti revii ca dupa aia sa te afunzi si mai tare. Foarte ciudat si in acelasi timp nu doresc nimanui sa pateasca asta 🙂 Sa treci prin perioade in care ti-e foame dar nu mai vrei sa mananci nimic pentru ca oricum n-ai voie decat covrigi si biscuiti. Nici supe, nici fructe, legume, nimic. Si eventual incepi sa slabesti pentru ca ti-e rau de la atatia biscuiti si covrigi. Bleah!
Inca un aspect ar fi ca nu tu alegi, ci te alege pe tine si ca atunci cand te plimbi prin policlinici degeaba citesti tot ce se zice despre asta, oricum e cu totul altfel decat scrie ‘in reviste’.

Sooooooo big thank you 😀
Si de luni reintru in actiune cu forte proaspete!


Publicat pe

în

,

de către