So Let’s Grab Ourselves Another Beer

Ma gandeam in drum spre casa ieri ce s-a intamplat cu blogul asta si ce-a patit in ultimele luni, de ce n-am mai postat si am ajuns la intrebarea ‘Oare mai am despre ce sa postez?’. Ma uit ca tot mai multi oameni isi fac blog (in genul Oana Cuzino, Dobrovolschi) si citesc o gramada de bloguri. Ma intalnesc cu prieteni care inevitabil intreaba ‘si ai mai scris ceva?’. Nu stiu ce sa le raspund pentru ca in principiu n-am mai scris nimic, n-am prea iesit prin locuri de care as vrea sa scriu si n-am mai fost la seminarii la care as fi vrut sa ma duc.

In schimb, stau si indur ore de research pentru literatura si dosare pentru fiecare roman, citit Fratii Karamazov si Eugenie Grandet in franceza pentru ca m-am apucat sa dau bac-ul la franceza. Imi place, parca incep sa se miste lucrurile si sa imi aduc aminte franceza pe care o faceam in copilarie. Si de genul de mese in familie unde se foloseste cuvantul ‘chic‘ o gramada, la fel ca ‘moi‘ si ‘tr??s‘. Chic si tr??s chic sunt la ordinea zilei. Citesc o gramada de site-uri si ma uit la Project Runway si astept resemnata prima vacanta. Ma enervasem recent cand credeam ca trebuie sa dau IELTS pentru facultate si nu CPE pe care il aveam deja. Inca un examen in program nu ar fi fost usor de inghitit. De fapt, cu cat mai putin de invatat in afara scolii, cu atat mai bine.

Peste 9 zile vine un prieten din Marea Britanie. Ma gandesc pe unde sa il duc, ce sa-i arat (am ce sa-i arat?) si ce naiba sa fac timp de doua zile. Si e frustrant pentru ca incep sa imi dau seama ca nu am ce sa fac mare lucru si ca nu e atat de interesant totul pe-aici asa cum pare 😀
Si ma uit la orasul care deodata s-a umplut de studenti si studente, nici unul nu ma duce cu gandul la ‘student’ ci mai degraba la mergem la cursuri ca la bar in vacanta 😀 Provincia foarte usor de recunoscut dupa mirosurile din autobuz (fara misto dar ieri mergand spre casa cu 131 m-a lovit dintr-o data … venind de la un grup de studente care s-au gandit sa se imbrace ‘deosebit’ pentru noul an scolar – fiind frig dimineata, poliester si haine groase ca la pranz sa fie si mai rau. Banuiesc ca fetele de la ASE, sau unele din ele continua traditia)

Si in total, o ard aiurea.

S-ar putea sa nimeresc maine pe la Sander Kleinenberg si promotia Coca Cola dar ce e cu adevarat interesant e ca, gratie Heineken Music, Soulwax o sa vina si pe la noi. I’m so looking forward to that 😀 Singura chestie cam aiurea e ca din cauza parintilor nu pot sa particip la jumatate din promotiile si concursurile existente, la cealalta jumatate nu pot din cauza serviciului s ca oricum n-ar fi fun 😀


Publicat pe

în

, ,

de către