Something Fishy

Zilele astea, parca toata lumea e influentata de ‘happy-i-don’t-care’ mood, a la boo 😀

Sau cel putin asa par lucrurile 😀

Ieri, in graba mea cea mare iau un taxi ca sa ajung la birou si soferul era tot un zambet (ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana atunci in taxi, toti injura si scuipa pe geam sau poate am nimerit eu unde nu trebuie), nu stia exact unde e strada dar am rezolvat noi intr-un final 🙂 dupa care ii zic sa opreasca undeva cam in mijlocul strazii – in spate vreo 5-6 masini dar nimeni nu claxoneaza enervat pana ma dau eu jos 😀 That’s what I call nice!
Printre altele, chiar si in locul de unde mai imi iau mancare si vanzatoarea nu zice niciodata ‘buna ziua’ chiar daca eu ii zic, ieri a schitat chiar si un zambet! S-a intors lumea din concediu fericita? A trecut un nor deasupra orasului? De ce e toata lumea amabila din senin?

Cu exceptia zilei de azi, cand in minunatul 300 pe care mi-am zis ca o sa il evit sau sa il schimb pe 131 si 331 din cauza aglomeratiei si batranilor (in timp, o concluzie a fost ca sunt cei mai nesimtiti calatori ai autobuzului; se asteapta de la toata lumea sa faca cum vor ei; nu e bine daca ghiozdanul meu sta jos, eu tinandu-l in mana, pentru ca le agata ciorapii si sacosele si nu e bine nici daca il tin in spate pentru ca ocupa prea mult loc; daca ii calc le distrug pantofii care mai au un pic si putrezesc dar daca ei ma calca nu e nici o problema si nici nu-si cer scuze) care nu inceteaza cu comentarii ciudate la adresa celorlalti („DAR VAI DOAMNA NU IMPINGETI”). Astept cu interes ziua in care o sa imi iau carnetul, prefer semafoare si alti soferi dar nu autobuze ca 300.

O alta chestie a fost faptul ca m-am spalat pe cap in zi de sarbatoare. Reactiile impartite au fost ‘vai dar cum ai putut sa faci asta’ si altii ‘lasa ca oricum nu tine nimeni cont’. Wtf ok tin post dar nu vreau sa ma duc la serviciu cu parul nespalat de 2-3 zile pentru ca e o sarbatoare 😯 pentru ca nici la serviciu nimeni nu tine cont de aceasta regula cu nespalatul in zile speciale. So screw that!

In rest, pana si Coca Cola a mai scos o reclama pe partea lor ‘happy’, dupa Happiness Factory apare Coke Nexus si ‘the coke side of life’. Soundtrackul evident asortat („If you give a little love it all comes back to you”), in stilul „Grr” de anul trecut. Don’t hate!


Publicat pe

în

, ,

de către