Overheard …mai mult

De cateva saptamani de cand circul cu 300 pe la ora 7-8 seara dau de niste grupuri de fete sau doar fete pe la vreo 14-16 ani toate, unele mai urate ca altele si imbracate la fel de prost care ma distreaza teribil.

Prima data m-am intalnit cu una cand s-a urcat la capat, la galeriile Orizont. Prietena ei de-afara striga : ‘Serviciu placut!’ (era ora 20:14 fix) si ma tot gandeam…… unde oare lucrezi in tura de noapte la 14-15 ani cat avea fata 😀 Si stau, ma gandesc, ma uit la ea cum isi aranjeaza sutienul si maioul, gest de prost gust – mai ales facut in public. Si se intoarce si ma intreaba cat e ceasul. Sub sapca pe care o purta se ascundeau niste ochi cu excesiv de mult fard. Albastru. GROAZNIC. Si am zis ok, e clar ce ‘serviciu’ avem noi de la ora 9 seara.

A doua oara era un grup de 3 care s-au dat jos la Turda cu Ion Mihalache; una imbracata doar in mov, cu o pedichiura oribila (tot mov), celelalte cu un fard galben pe sprancene si gloss. Maiou, slapi, fusta scurta de blugi si o geanta din piata. Dar daca te-ai uita la ele ai zice ca sunt ‘ingrijite’ pentru cine n-a mai vazut curve la viata lui…

Ce trist, toate sub 18 ani (trist pt barbati, ca sunt urate)…


Publicat pe

în

,

de către