Birthdays

Prin Iulie 2005 de cand am inceput eu sa joc World of Warcraft am nimerit pe Warsong, english PvP server ziceau baietii.

Intre timp, am trecut printr-o ghilda de romani, Karpathian Order – sa fiu sincera era plina de cretini, si in viata de zi cu zi cat si in joc. Am ajuns sa ma mut undeva in Legion, o ghilda in care fugisera romanii mai de doamne-ajuta si niste Bulgari. Serverul Warsong era plin de rusi, rusi care nu stiau sa vorbeasca engleza, care jucau ca niste retardati, care plecau cand ti-era lumea mai draga si mai furau si ceea ce li se cuvenea altor jucatori.
In fine.
Am ajuns apoi intamplator sa caut niste oameni buni si simtitori care sa ma ajute cu un quest si care sa nu fie rusi. Am stat, am stat, am stat, jumatate de ora n-a venit nimeni. Si inca mai cautam, intrebam pe unul si pe altul daca ma poate ajuta, caci restul nu vorbeau engleza, desi era server englezesc.
Pana cand mi-am pierdut rabdarea si am zbierat la ei ‘god damn it people is it so hard to help a low level for 5 minutes, especially with all the gay russian people around?’

S-a gasit un tip sa raspunda, singurul intr-o jumatate de ora, a venit si m-a ajutat si l-am intrebat in ce ghilda e, caci vorbea engleza mult prea bine – neobisnuit de bine pentru un server asa-zis englezesc si plin de rusi. Si am aflat de ‘Revived’.

Povestea a devenit si mai frumoasa de atunci, au fost singurii primitori fata de restul si parca altfel e jocul cand nimeresti si persoane de calitate cu care sa iti petreci timpul. Experienta e altfel. Respectivul avea si prietena in ghilda, amandoi din Manchester. Mai erau unii, Squix si Sythra in ghilda, tot el si ea, dar din Danemarca. Si altii de care nu imi aduc aminte.

Povestea se termina cand s-au deschis transferurile catre un server nou, Neptulon, pentru ca erau cozi prea mari si nu mai faceau fata, lag la greu si defectiuni majore. Jumatate s-au mutat, jumatate nu, zicand ca ei sunt neutri si ca nu ii intereseaza aspectul rusesc. In prima zi am uitat sa ma mut pentru ca plecasem la scoala, in a doua m-am mutat si in a 3-a s-a inchis prematur pentru ca a scazut drastic populatia pe Warsong si a crescut brusc cea pe Neptulon.
A fost trist ca unii nu au dorit sa plece pentru ca asa-zisul Guild Master a spus ‘daca va pasa de ghilda nu plecati, daca plecati inseamna ca sunteti egoisti’, desi toti au plecat pentru ca serverul era deja varza si o data la 3 minute primeai un mesaj gen ‘rus?’ si o injuratura daca nu erai.

Dintre toti oamenii astia, Squix si Sythra, adica Brian si Julie.
Azi, intr-o discutie gen ‘cat mai avem pana la 19 respectiv 20 de ani’ descoperim ca Brian aka Squix mai are 22 de zile iar Tav aka Brolly mai are 25.
I smell presents in mounts 😀


Publicat pe

în

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Birthdays”
  1. Mda, eu inca astept ziua in care Blizzard:
    -va ridica barierele regionale. US>EU si vice-versa
    -vor permite migrarea personajelor la liber
    Lucruri care nu sunt garantate, dar am eu asa o presimtire ca va veni clipa ….

  2. Pe tema asta am citit, in Chip oare? la Black View o chestie tare interesanta. O casatorie in WoW :)) Nu stiu cit de veridica e chestia, dar e povestita interesant. Totusi, textul asta mi s-a parut mult mai slab decit altele mai vechi.

  3. Deea

    asa….si? 😀 😀