Oh memories

BunneeehEu abia asteptam sa vina Pastele. De fapt imi place orice sarbatoare la care se face cozonac; as the big consumer whore that I am, iubesc cozonac + Coca Cola. De unde acum ceva vreme era lapte in loc de Cola, acum imi place mai mult aceasta combinatie.
Dar cozonacul nu e orice cozonac, e ala facut in casa, de se enerveaza bunica-mea ca nu mananc si marginile si scobesc doar mijlocul si fac o mare gaura in el.
Paste fericit si sper ca ati fost sa va luati factura la lumina azi-noapte.

Memories de acum cateva zile de pe la scoala, cand am avut un topic intitulat „desene animate & comics”. Atunci eram toti super entuziasmati de desenele copilariei noastre (spre fericirea mea mai am vreo 2 in clasa care sunt nascuti in 89 si suntem de aceeasi varsta)

Am trecut prin toate desenele copilariei noastre si prin desenele copilariei altora (anume desenele de-acum) si parca nu-i acelasi lucru. Yu-Gi-Oh pentru cineva o sa fie ca Dragonball Z pentru mine.

Cum ma uitam eu la Pirates of the Dark Water, care se lansase prin 91…bai ce vremuri. Sau la Powerpuff Girls. Sau Ed, Edd & Eddy. Sau Batman, Johnny Quest (vai cat de tari puteau sa fie desenele cu Johnny Quest). Si Scooby Doo (always those meddling kids).
Dintre alea vechi veechi imi placeau si Ninja Turtles, VR Troopers . Oh, the movies : Spaceballs. And the games…. Donkey Kong, Super Mario Bros, Sonic the Hedgehog, Jazz Jackrabbit, Atomic Bomberman, Day of the Tentacle, Alladin, Skyroads, Supaplex, Hangman …MORTAL KOMBAT! O sa plang 🙁

Frustrarea mea de acum cateva zile cu stirile alea vine din faptul ca baai io ma jucam cu papusi la varsta la care astia si-o trag fericiti si se filmeaza. Ma uitam la deseneee baaaai nu faceam ce fac astia (si inca ma uit). Cica lipsa de inspiratie. Oamenii nu se mai uita la desene si nu mai citesc benzi desenate. Rau faceti 😀

Apogeul a fost insa la AdBreak 3, unde am ajuns din intamplarea intamplarilor, am aflat de el cu vreo 3-4 ore inainte sa ma duc acolo. Nici nu stiam unde e sau whatever dar am descoperit eu. Si culmea am fost cu stimabilul si cu Diana, de la Prime Europe. Si am avut si locuri undeva frumos. Cand am vazut „warm-up-ul” si am auzit Captain Planet theme song, m-am facut ca o gelatina toata. Adica…. iar domnul Naumovici? (PS: de data asta a fost pura intamplare, nimic premeditat ). Ce-as putea sa zic de eveniment; super OK, super muzica (eram in stadiu avansat de gelatina cand am auzit muzica de dinainte de adbreak) si super atmosfera. Hate something, change something or so they say 😀
Niste chestii care nu ma mai surprind deloc la evenimente cu invitati – ori „nu-punem-intrebari-dar-ne-refulam-pe-forum„, ori „punem-intrebari-cretine-si-suntem-cu-totii-fericiti”.

Si pe langa Captain Planet, Sandy Bell si altele. Oh, memories…
(Captain Planet, he’s our hero, gonna take pollution down to zero…he’s our powers magnified and he’s fighting on the planet’s side … 🙂 )


Publicat pe

în

, ,

de către