CERF 2005

Anu’ trecut a fost frumos. Anul trecut n-aveam Doom 3, Halal Life 2, World of Warcraft, GeForce 6800GT si ATI x800 whatever. Never was an ATI fan really. Si nici PSP, nici Nintendo DS, nici ….. ala de anul trecut a fost miezul, ce mai.

Anul acesta, mai multe femei, fuste mai lungi ca anul trecut, gadget-uri cam inutile, mai rau ca-n moda cu reinventarea stilului anilor ‘nx (unde n e de la 2 la 9 iar x de la 0 la 9). Multa lume saraca si multe concursuri.

Am multe poze si vreau sa pun cateva pe-aici, deci nu ma injurati ca scriu mai mult.

Mi-ar fi placut muuuuult muuuult de tot sa nu fie atatea hartii. 3 pungi cu hartii in ele. Numele mari s-au intrecut in „cel mai bun stand”, „cea mai scurta fusta” si „cele mai bune oferte” and such. Doar ca aici toata lumea vrea sa fie cea mai buna in ceea ce face. Consumatorii confuzi, hostess-ele atragatoare …si … „Eu cu cine votez?”. Shiny shiny, chestii moka si totusi … „ubi bene ibi patria”. Daca ma lasa sa pun si mana pe fetele alea de acolo imi place si mai mult de ei. Mentalitate cam aiurea, dar s-au bazat pe un numar mare de fete.

Ca tot s-au batut cu pumnul in piept, ca de obicei, cei care au avut cel mai mult de castigat au fost cei geniali prin simplitatea lor. Sau geniali prin ambalaj si imaginea marcii lor. Cine? Connex! Si orange. Dar fiecare in alta masura. Connex a avut un copac mare si pe ramuri televizoare si telefoane, noua tehnologie 3G. Cei $3 in plus la abonament si 20 de centi minutul de videoconferinta. Vad viitorul pornografiei in striptease pe telefon! Ce mai containere cu fete care se dezbraca pentru webcam…aiurea. Telefoane, telefoane, termopane, termopane.
Orange a avut ceva ce cautam de anul trecut. SCAUN CU MASAJ! Yes, doamnelor si domnilor, o chestie foarte utila dupa stat in picioare vreo 3 ore. Orange are o fixatie cu „customer comfort”, dar nu pot sa ma plang. How sweet and caring.

Apple G5, iMac, Mac Mini, iPod, un Ferrari de la RDS, echipa olimpica de la Romtelecom, niste tipe la MDI, cel mai mare televizor din lume la LG (plus frigiderul ala cu televizor incorporat de la ei de pe site), multe concursuri la care trebuia sa tipi sau sa te impingi prin multime ca sa iei ceva pe bune. Panem et circens.

Mai multe aici


Publicat pe

în

, , ,

de către