Pana la 20 de ani

Stiu ca exista acel lucru numit 43 things, dar acolo sunt niste chestii puse mai mult de fatada. Da, Mini e o masina mica si scumpa si as lua una doar pentru cum arata (same goes for BMW). Daca ma intrebati pe mine, I’d get a Toyota.

What I truly want is all in the mind, along with other precious info. Daaar am zis acum ceva vreme ca voi face un compromis – atunci cand am reusit sa fac jumatate din ele, voi scrie despre ele.

Multe asemanari cu 43 things, eu inca vreau un Mac dar nu e cea mai mare prioritate in viata mea in momentul de fata. Am dorinte mai stringente, cum ar fi sa nu ma mai zgarie pe creier profesorul de matematica, sa dorm la fel de mult cat ma joc sau invat, sa iau examenul…etc.

1. Get an internship – check
2. Read books from the „100 books for the next 6 months” list (ce se updateaza odata la 6 luni) – pending; mai am vreo 2 luni si nu termin toate cele 100 pentru ca unele au fost cam mari. De amintit Fight Club, Sufocare, Magicianul, Printesa Soarelui, Un idiot Minunat, Rusinea, Dupa Banchet, Pusca de Vanatoare, Templul de Aur, Taci, te rog!, Selected Tales (Poe), cele pentru scoala (In absenta stapanilor, Imposibila intoarcere, Ion, Padurea Spanzuratilor, Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi and such), Critica Ratiunii Practice, Golem, Building Strong Brands, Words in Ads, Pianista, Cat sa-ntindem Coarda?, mult David Lodge, Vorbeste, memorie! and so and so on. Raman Jose Ortega Y Gasset ce n-am citit anul trecut, de recitit „Un veac de singuratate” si alte Garc??a M?írquez, Camus, Thomas Mann, Gid?? (in afara de Robert si Scoala Femeilor de acum 2 ani), de terminat Hortensia Papadat-Bengescu ce-am inceput …..GOD DAMN sunt multe. Nu cred ca le termin pe toate. Currently reading some Garc??a M?írquez & Kundera (Nemurirea)
3. Get a board – half check, am rezolvat doar o parte din ea; sper ca faptul ca o sa ma mut nu o sa influenteze cele 16 milioane pentru placa. Da, pentru mine placa e pe acelasi loc pe podium impreuna cu „get an internship”.
4. Sa ma plimb prin tara – check. O sa revin si cu poze, dar mi-e tare lene sa fac o galerie cu poze din Ro, din Maramures pana la Constanta. Au mai ramas Portile de Fier si niste zone prin nord;
5. Sa imi iau carnetul – vointa este, varsta nu este. Ce handicap si chestia asta cu varsta. Vreau sa inmultesc numarul extraordinar de mare de masini din Bucuresti cu propriul Volkswagen.
6. Get better grades – check; am luat note mult mai bune la toate materiile, nu mai sunt in pericol de corigenta pe la nimic (eram anul trecut la fizica si chimie) si totul merge nice and steady, cu speranta ca si in vreo 2 ani de acum o s-o duc tot asa. Random thought – baaa sunt a 11-a. When did I ever get this far? Adica urasc liceul la fel de mult ca tamaia (poate sunt drac impielitat, urasc mirosul de tamaie, care imi arde narile si plamanii). Ca tot ma intrebau unii daca frecventez scoala – da, o frecventez, chiar foarte des. Daunator de des. (scuze de repetitie) N-am considerat abandonul scolar niciodata, oricat de cretina ar fi fost institutia de invatamant in care eram. DAR mi-e o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa imi petrec toate aceste ore facand niste chestii absolut aiurea. I mean for crying out loud, se dau note la o materie pe nume „mass media”. Mass media my ass. Rolul jurnalistilor in societate si multe alte chestii pe care le reciti dupa ce citesti cateva carti „de domeniu”. Tot manualul de „mass-media” face cat niste carti pe tema „relatii publice” , manipularea prin „mijloace mass-media” si o carte „despre jurnalisti”. (asta venind din gura profesoarei, care nici ea nu e prea convinsa de ce preda)
7. Sa „ma implic” – foarte check. In ultima vreme n-am mai activat pe nicaieri; oferte cretine, nefolositoare si neinteresante din punctul meu de vedere. Ma implic in seminariile de „integrare europeana” de la Brit si e destul. Poate ma fac redactor part time, who knows. Asta e la partea de „get a job”.
8. Sa ajung la TMBase. – uncheck, dar se rezolva. Sorry dudes & dudettes, dar am restrictie de varsta la chestia asta. „Dad, you know, I wanna go to TMBase” – „Ce-i aia?” – *supermarket announcer voice* „E cel mai mare festival de muzica electronica de la noi din tara, it’s a once in a year experience and I reaaally reaaaaally want to go there” – „Si unde e?” – „In Timisoara” – „Cum, sa te las singura pana acolo? No way, kiddo” (yeah de la el mi-a venit ideea sa-i dau blogului numele asta)
9. Get a job > uncheck, nu prea am cum in acest moment si ma enerveaza. Stiu ca o sa fiu super obosita pe la 28 de ani si mai incolo but it’ll pay off intr-un final.

Si ca sa pun prima jumatate aici,
10.Study abroad – check; media & cultural studies, here I come! (asta doar daca nu gasesc vreun job pe aici si fac ceva de „fatada” la noi – gen limbi straine/stiinte politice @ unibuc / comunicare si relatii publice, cum au facut multi din cei pe care-i cunosc. Desi I kinda hate the prospect of that, jobul suna bine.

*oscar voice*
First off though, I want to thank my parents, who looked deep within their wallets before giving me this fantastic occasion! Also, I want to thank my kitsch poodle pen holder, for being such a powerful force in my life. And to my dad, who taught me to take life by the balls. And finally, to all the people who think I’m stubborn and stupid – I couldn’t have done it without you!


Publicat pe

în

de către