Campanie 1

Domnu’ Videanu o fi prea increzator in forte proprii….altfel nu vad de ce naiba n-a facut ceva mai inteligent GMP-ul. Pe langa template-ul de „tablou de familie”, adaptat si transformat in „Majoritatea Consiliului General in asteapta pe Videanu”.
In schimb, are cort la Universitate si discurs cu tot cu aplauze inregistrat…boh. Sa mai asteptam surprize?

legal stuff: parerea mea, fata de acest mare circ, e aceeasi : 1. n-am drept de vot / 2. si daca as avea n-as vota cu cei de-acum. Da-o in mama masii de „din toate relele alegem raul mai mic”, ca nu asa se aleg primarii si nici presedintii. / 3. Nu fac reclama lui Videanu-Vanghelie-Piedone-whatever, ci doar ma iau de alte aspecte.

Later edit:
Am fost placut surprinsa sa vad ca din site-ul vechi al lui Videanu s-a facut unul nou, iar acum tagline are „Videanu. Care face.” (aluzie la „Care este”, mai mult decat evident). Punct.

Parca si Piedone avea „Care poate”, de fapt mai mult ca sigur era un afis mare de tot pe langa un pod din Bucuresti.
Acum …..Care este, care face, care drege, care …are.


Publicat pe

în

de către

Comentarii

6 răspunsuri la „Campanie 1”
  1. Gabriel Mihalache

    Votul „pe linie de partid” nu e nici pe departe asa de rau… in orice caz, nu „cel mai mic rau dintre toate”. Candidatii respectivi tot „organele” partidului sunt, indiferent de cat de ilustrii sunt ei ca persoane. Personalitatiile sunt fatzada, insa politica de partid primeaza.

  2. tsavatar

    Videanu s-a facut de cacat si e pacat. Vanghelie e de cacat de cand a existat. Pidone e un maaaaaaaare cacat. De restul nu ma intereseaza. O sa castige Videanu. Degeaba. Noi astia care fara drept de vot (atunci) am iesit la Basescu in piata in ambele seri suntem dezamagiti. Masiv.
    In schimb campania lui vanghelie pare destul de bine facuta. un umor cretin care-si atinge targetul de Sectorul 5 and co. chestii de genul „La cati bani dam, strazile ar trebui spalate cu sapun” . campanie bunicica pentru un partid cu Geoni retusati in photoshop sa nu mai aiba cearcane. Pacat ca produsul e un genbuine black label ( 😉 ) CACAT.

  3. Deea

    caca peste tot in mare parte…da’ asta e.

  4. „ca nu asa se aleg primarii si nici presedintii” – dar tu cum vezi lucrurile? cand ai o problema ca asta cum o rezolvi? 😀

  5. Deea

    Nu, ma refeream la faptul ca fiecare partid trebuia sa scoata candidatii mai… de seama, nu sa alegem dintre niste…well.. :rolleyes:

  6. Adi

    Videanu=gaoz; Nea Vanghelie (care este)=laba trista; Piedone=pula groasa… no comment