Intrebare

Daca ar veni un tigan din asta urat gen Florin Salam la tine, design dude, sa iti zica „Ia de-aici 1000 de parai si fa-mi si mie un flyer” (asta prin absurd, ca la ei nu prea e nevoie de flyere, dar unii poate vor sa raspandeasca acest gen muzical) , accepti sau zici ia mai du-te undeva ca io nu fac design pentru chestii de-astea ca nu-mi place muzica.

Asa…having that settled, voi sterge comments de genul „ce-ai ma cu salam” care nu au legatura cu intrebarea mea

Si apropo de Florin Salam, check out Google’s result to the „Florin Salam” search 😀 😀 rofl (nu e nimic scarbos, e doar o poza, va asigur)


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

8 răspunsuri la „Intrebare”
  1. Brolly

    In primul rand gadeste-te in felul urmator.Esti la inceput.Nu ai avut nici un client si vine un trasnit de genul asta la tine.Ce o sa zici ? „nu domne nu fumez asa ceva..am onoarea mea..orice pana a promova acest gen *cough*muzical*cough*”.Eu unul as profita de ocazie pentru a castiga ceva din asta dar m-as asigura sa raman ANONIM.Nu am vrea ca mai tarziu daca s-ar ivi o ocazie de un job sa ai marele ghinion sa nu fii acceptat din cauza asta desi mi se pare aiurea.WYSIWYG nu se aplica aici pentru ca cel care te judeca ca ai luat parte la asa ceva mai mult ca sigur ar fi facut acelasi pas pentru boost-ul de care are nevoie pentru a-si promova talentele

  2. 1) Banii nu au miros. Cel pu┼úin nu po┼úi s─â zici c─â „deh, n-am nevoie!”. Sau dac─â n-ai nevoie, donezi orfanilor or smth. ├Än plus, e ru┼čine s─â dai cu piciorul ├«n 1000 para c├ó┼čtiga┼úi u┼čor (presupun c─â Salam et Co. n-au preten┼úii :)).
    2) Nu ├«n┼úeleg faza cu salamul. Tu zici trei chestii: c─â e ur├ót, c─â e „gen” manelist ┼či c─â e ┼úigan. Ce treab─â au aceste aspecte? Un contract e un contract… Nu cred c─â e diferen┼ú─â ├«ntre Brad Pitt, Bernie Ecclestone sau Salam ┼či Becali pe h├órtie.

  3. Gabriel Mihalache

    Nu vad nici o diferenta intre o reclama pt. Salam si una pt. American-Cola sau alte produse dubioase. Un produs dubios e una, o dilema morala e alta. Adica, daca ai fii atee, as intelege ca nu ai vrea sa faci site patriarhiei, insa daca e o problema de gusturi, nu morala, nu vad care e chestia.

  4. TsA

    E tot o chestie lagata de „sell out”. Pt ca Florin Salam nu ar primi un flyer serios facut. Ar vrea unul cu o gagica tzatzoasa imbracata in nimic.
    Daca te simti in stare sa-ti calci pe principii ai putea sa faci pe sistemul „money is money” dar… Dak eu as sti ceva despre design NU as face asta.

  5. Brolly

    De ce exact nu ai face asta caci n-am inteles ? Daca e vorba de principii nu ai inceput bine.Sa presupunem totusi ca afisul nu contine neaparat o gagica tzatzoasa ci niste vector art style dansatoare profesioniste.Daca prin absurdul absurdului Salam ar fi client al Leo si tu ai fi angajat..ai zice „nu pot sa iau parte asa ceva..dati contractul mai departe” ?

  6. TsA

    Pentru ca am principii artistice bine formulate si pentru ca banii cu care, pardon expresia, s-a sters cineva la cur tot bani sunt dar parca miros altfel…
    Pt ca numitul salam nu ar cere niciodata ceva peste gagica tzatzoasa. Ai vazut vreodata o caseta de manele pe tarabe? My point exactly…
    Pentru ca daca ar ajunge magaoaia pe mine, nu ca ar fi vreodata posibil, manelarii facandu-si printurile la negru ca orice „baeat” care se respecta, as refuza politicos motivand ca nu ma pot descurca cu accountul.
    Daca n-ai citit deja citeste 199000 lei.
    Cateodata conteaza ce crezi tu despre tine mai mult decat ceilalti . I happen to be very full of myself and thus, very happy with who i am. Daca ar trebui sa ma cobor, fie si in spatele unui anonimat comfortabil my take on myself would never be the same again. Ar fi un fel de „crima si Pedeapsa” la nivel autocritic. Iar eu un Raskolnikov artiatic, marturisindu-mi pacatele pe scena la Ad’or.

  7. mandificator

    cu sigurantza florin salam ar fi incantat de un bling-bling porn star cu un mertzan langa, o illustratie d-aia cool de pui tu pe funkyou :). daca ii pui si un lantz cu PIMP de gat o sa te intrebe ce e aia si o sa fie si mai incantat. si iaca cum ai reusit sa faci 1000 de coco, o lucrare misto pt portfolio si un client fericit.

    eu nu am avut ocazia sa lucrez cu d-astia da’ am fost la un om ce avea studio de inregistrare sa ne chilluim si cand era placerea mai mare cine intra in studio!? JEAN DE LA CRAIOVA, parfumat de a neutralizat instant fumul din camera. m-a bushit rasu’ si m-am dus la baie. cross my heart!

  8. moebius

    radeti voi dar chiar am vazut intr-un chiosc o coperta de compilatie de manele care arata foarte fain, a la hed kandi asa… 🙂
    money is money si nu te impiedica nimeni sa „uiti” sa treci o anumita chestie in portfolio