Sexless and upset men

Cand e sa se aleaga praful, se alege cu totul!

Acum vreo 2 saptamani am decis sa schimb placa video si mi-am luat una noua. Frumos, dar dupa cateva zile monitorul meu s-a dus cu totul, asa ca a trebuit inlocuit cu unul nou. Apoi, in timp ce lucram la ceva, s-a ars sursa mea veche. Am schimbat carcasa cu totul si cand totul parea in regula, s-au dus naibii cablurile IDE/ATA. Anyway, am revenit.

Despre niste evenimente care pe mine ma streseaza si continua sa ma streseze inca, poate in egala masura.

Am fost duminica la Brasov, locul in care se intampla toate lucrurile ciudate. De fapt la munte, in general. Ideea era sa ajung la un mall unde se aflau cei din „Numai Iubirea”, telenovela romaneasca ce dupa vreo 2-3 luni de difuzare are un rating mai mare sau egal cu „La Bloc”, proclamat „stapanul ratingului”. Intai in Brasov, unde romanii sunt mai naivi si usor de pacalit si au lipite si cate 6 „inimioare” Maggi pe geam, AS IF cineva de la Nestle o sa stie exact care e geamul la care a vazut 6 chestii de-alea lipite pe geam intr-un bloc cu 400 de apartamente. It’s stupid.
Mall-ul lor, Eliana Mall parca ii zice, e destul de mic, dar cochet, are niste magazine pe care le stim cu totii (Diverta, Mc Donald’s, bla bla) si toaleta e inca frumoasa, probabil se va pastra asa multa vreme, pentru ca e destul de departe de centru, in drumul spre Sibiu.
Anyway, am plecat de-acolo la masa de pranz, la un restaurant numit Hirscher-Keller, pe strada Apollonia Hirscher, undeva langa Biserica Neagra, for the record. Singura chestie care m-a f**** pe mine pe emisfera stanga e ca ma lovesc de o chestie pe care n-o s-o inteleg niciodata. Ma simt aiurea, uneori chiar foarte prost ca tot timpul atrag persoane cu cel putin 2 ani mai mari ca mine. Nu vreau asta si incerc sa scap de acest parazit mai mult ca orice. Ultima „victima” a fost un ospatar din acel restaurant, dar n-ar fi atat de stresant daca ar fi fost singurul. Uneori imi dau seama cat de mica e lumea sau cat de obsedati sunt oamenii poate.

Acum vreun an, pe la mall-ul vechi, a venit un „domn” sa ma invite la o cafea…si culmea care e, a intrat cu mine in magazin si s-a oferit sa imi cumpere o bluza. Pe moment imi venea sa-i zic „FOAD” dar a trebuit sa refuz politicos, ca „asa se face” si apoi am plecat.
A doua zi, am dat peste acelasi individ la Marriott si am zis ca poate e doar o coincidenta, daca tot avea bani sa-mi ia mie bluza de la Mango, are bani si de Marriott. A trecut pe langa mine si a zambit cu subinteles, iar eu ma vedeam dand o palma in slow motion.
A treia zi, my friend here era foarte sexless, upset si insistent, dovada ca l-am vazut si in McDonald’s la Romana. Ii intelegeam frustrarea, dar pe mine ma dispera, asa ca m-am facut nevazuta cand nu era atent si de-atunci nu l-am mai vazut, thank God.

Alta intamplare stranie a avut loc in Predeal, cat eu ma dadeam fericita cu placa, iar cineva care vrea sa iti atraga atentia se aseaza in fund langa tine si se da in paralel cu tine. E enervant ca in special dimineata, cat instructorii n-au ore, a venit unul la mine sa ma intrebe daca nu vreau niste „ore particulare” cu el, zambind cu subinteles apoi. GOD DAMN fuckers, get a girlfriend already si fiti nabii profesionisti, nu afemeiati. Vreau si eu o partie goala, sa pot sa ma dau in liniste, sa nu se suie altcineva cu mine pe placa, sa imi puna piedica sa cad la picioarele cuiva si el sa para printul salvator care ma ajuta sa ma ridic si se ofera sa ma „asiste” pe partie. It’s just stupid.

Poate pe altele le distreaza chestiile astea, poate altora le plac, pe mine ma dispera, ma exaspereaza tehnicile rasuflate de a incerca sa faca niste conversatie. The originality that missed them. Si nu, nu sunt „intepata” sau stresata cum zic altii, everybody loves attention every now and then, dar pur si simplu nu-mi plac chestiile de genul asta.


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

9 răspunsuri la „Sexless and upset men”
  1. kmi

    mai bine te duceai vis-a-vis, e cea mai buna pizza/cele mai bune paste in town. cat despre mall…nu mi se pare cochet ci snobish, in afara de niste lee cooper jeans si cinematograful, hai poate si un ceai de fructe ceva…nu e nimic de vazut.
    iar in Bucuresti nu se vad toate inimioarele de pe geam din cauza smogului 😛

  2. Brolly

    I can only feel sorry ca toate lucrurile astea se intampla cand nu sunt si eu prin apropiere (with a chainsaw) 😐

  3. lub

    doar pentru ca atragi ocazional un pedofil nu ar trebui sa te stresezi asa.. si prietenei mele i s-a intamplat sa fie abordata in felul similare… si chiar eram prin preajma but those bastards didn`t seem to mind.. oricum, atata timp cat ai un strop de estrogen in organism vei avea si admiratori de orice spetza

  4. lub

    *feluri

  5. mandificator

    asa suntem noi fetele, blestemate sa atragem priviri…

  6. fishbone

    Dupa cum a spus si celebrul filosof Chris Rock.
    Femeilor le este oferita sula inca de la 15 ani. „Da-mi voie sa te ajut cu plasa de cumparaturi. Ce zici de o sula?” Sau „stai sa-ti deschid usa. Ce zici de o sula?” Sau „permite-mi sa-ti cumpar un suc. Sula e inclusa gratis”
    Gizas … E deplorabil comportamentul unor persoane care ar trebui sa serveasca virgula ca un exemplu. Eram la mare acum cativa ani cu prietena mea si in timp ce eu faceam o cumparatura mica, ea se asezase pe o banca. Vin doi POLITISTI, se aseaza unul in stanga si altul in dreapta ei si se-apuca sa-i faca apropouri sexuale. Am luat-o de mana si m-am facut disparut, desi mi-as fi dorit sa-i tai pe amandoi pe loc.
    Exact acest gand mi-a revenit in minte anul trecut cand mi-am cumparat o katana din Tokyo …

  7. Tsavatar

    LOL. ROTFLMAO. What can I say, babe… You’re mature for your age…
    In orice caz it takes a special breed of loser to try to pick up a girl n years younger than you. N-ul variaza. Oricum nu cre ca poti sa pass judgement on the poor bastards just because they’re into you… These things are male nature… Find a fit partner. And what could be fitter than a snowboarding chick. 😉 And i could tell you stories…
    De ex, o poveste putin cunoscuta:
    O prietena la mall-ul nou cu o alta fata.
    Un tip intr-o camasa roz cu modele de YUP-ppie si o figura de absolute nerdoid.
    Buna ziua sunt x. Le ia mainile si le saruta.
    Are o punga de fornetti. Vreti?
    Nu multumim.
    Masa de langa ele, doua sc libere, lipita de a lor. Pot sa stau aici, e ocupat.
    Aaaa. nu?
    Multumesc. Ce clasa suntetzi? In ce liceu? Ce frumos, eu am facut VIANU!
    Si tipul incepe sa spuna povestea vietii sale… cum ca e la politehnica dar s-a angajat si ca vrea sa se mute de la parinti etc.
    La sf, fetele vor sa plece. Nu-mi dati si mie nr. de telefon? Poate iesim la o…
    NU!
    Macar un mail? Poa…
    Ne pare rau, nu dam mailurile necunoscutzilor.
    Fetele Pleaca. Tipul Ramane cu Punga de Fornetti. Love is in the air.. Hmmm.. If a pie.. why not…

  8. Gabriel Mihalache

    O sa ma fortez sa nu-mi fie mila de tine ca esti prea frumoasa. Stiu ca e o povara, insa cineva trebuie s-o poarte.

  9. gambling
    gambling There is nothing funny about Halloween. This sarcastic festival reflects, rather, an infernal demand for revenge by children on the ad