POKE logo

De luni încep un job nou: POKE

POKE logo

Pentru că e un pic prea târziu să fac un fel de review al anului 2013 din punct de vedere profesional și/sau personal sau să vorbesc despre „rezoluții”  cum e obiceiul pe la alții, am zis să încep cu altceva: din 13 ianuarie schimb locul de muncă și o să încep să lucrez la POKE.

În istoria blogului e deja al patrulea rol documentat începând cu Leo Burnett pe la 16 și terminându-se cu cel din London Strategy Unit (pe care prietenii și cunoscuții din publicitate îl știu din cauză că am lucrat cu Russell Davies ca chairman). Anul ăsta blogul sărbătorește și el (în mod neoficial) 10 ani.

Anyway, POKE operează ca o agenție de digital cam de vreo 12 ani iar acum își trăiesc adolescența dat fiind că tocmai au fost cumpărați de Omnicom/Publicis. Ambiția lor (și motivul pentru care mă duc la ei) e simplă: mai mulți clienți, proiecte mai mari și oameni care să facă punte între ce se întâmplă în piață (în tehnologie, software, consumatori, toate cele) și planurile de marketing și implicit business ale clienților. Oricum, cei care operează în domeniu sau au tangențe cu el știu că am scris de fapt o platitudine, iar problemele (a se citi oportunitățile) sunt multe, nebănuite și mult mai încâlcite decât par – și țin de oameni și ego mai mult decât țin de ce e în creierul lor uneori. 

Meditând la schimbare în timp ce ștergeam fișierele confidențiale de pe calculator, nu pot decât să concluzionez că am fost incredibil de ocupată în ultimele 18 luni. Am fost angajatul numărul unu, am schimbat trei birouri, am muncit la tranziția dureroasă dintre viața de start-up și cea de companie, am făcut lucruri pe care alții nu le fac în trei ani sau poate chiar o viață întreagă în agenții obișnuite, am prezentat către manageri, CMOs, CFOs, CEOs, whatever și am supraviețuit – dar nu fără să ajung pe propriile culmi ale disperării în timp ce viața personală lua întorsături nebănuite și nu întotdeauna plăcute.

Partea bună e că indiferent cât de mult și de rău viața și munca mătură pe jos cu tine, tot o să te poți uita înapoi și să zici că ai învățat ceva din asta – mai ales când cineva recunoaște asta, te angajează și răsplătește pe măsură.

 


Publicat pe

în

de către

Comentarii

8 răspunsuri la „De luni încep un job nou: POKE”
  1. Gabiagu

    Congrats and have fun at the office and outside it 😀

  2. Bafta si inspiratie! Sunt convins ca urmeaza sa ai parte de experiente care te vor stimula si care te vor duce tot mai sus.

  3. BUNI

    SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

  4. Iti urez ca noul job sa fie o calatorie placuta fara abateri in culmile disperarii.
    Success, Andreea! POKE that house! 🙂

    PS: La multi ani blogului!

  5. Mult succes si sa inveti multe lucruri bune din noul job. La fel ca si tine, incerc si eu sa ma orientez spre un alt job care sa ma multumeasca pe deplin si care sa imi ofere o educatie buna.

  6. felicitari si mult succes la noul job!
    chiar e impresionant tot ce ai relizat pana acum 🙂

  7. Good Game ):-

  8. inevitabil va fi bine.