Ca-n codru, dar…

Imi pare sincer rau ca a fost interzis spotul Academiei Catavencu la CNA. De cand m-am abonat la newsletter si feed-uri am aceasta senzatie ca maar inteleg cu adevarat ceva din toate stirile despre Romania din ziarele online pe care le citesc.

Imi pare bine totusi ca Academia Catavencu inca tine la sloganul “Cititorii nostri sunt mai destepti ca ai lor” (sau variatiuni pe aceasta tema) si ca versiunea online sugereaza utilizatori mai inteligenti. E foarte OK ca Academia Catavencu face ce stie mai bine, anume deranjeaza. Deranjeaza suficient de tare incat sa fie cenzurati de CNA dar ceva imi spune ca fapta n-o sa treaca neobservata in ziar si spotul original probabil o sa circule viral (urasc formularea asta). Pe YouTube n-a aparut inca in destule versiuni dar articolul de pe Catavencu.ro a fost si este in continuare citit cu vreo 18.000 de vizualizari cand am citit eu articolul.

Imi plac tare mult versurile, foarte subtile, pline de cuvinte cheie (“codru” – se fura ca-n codru, “vanatoare”, “hoti si banditi”, “drumul mare” – jaf la drumul mare etc.). Plus ca in varianta cenzurata sugestia “c….tilor” functioneaza chiar mai bine decat in original. Lasa loc imaginatiei!

Well done cum s-ar zice 🙂