Craciun!

Desi noul lansat site Cohn & Jansen / Ashley & Holmes invita la ‘Make Love, Not Shopping’, nu stiu daca ati observat ce aglomerat e la cumparaturi acum.

De bine ce intotdeauna primeam sfaturi in genul ‘sa te gandesti dinainte la ce vrei sa iei’, asa cum ar face o adevarata doamna (da, sigur) care e tot timpul pregatita si are si un plan B in caz de urgenta, acum nu am absolut nici un plan. M-am trezit ca am o multime de lucruri de facut inainte de a incepe sa ma gandesc la ce cadouri sa iau. E primul an in care nu mi-am dat seama cand lumea a inceput sa zica ‘Sarbatori fericite’ sau sa isi puna beculete, brazi la birou si multe altele. Wow, when did things happen?

De altfel, e primul semestru in care am reusit sa trec de una singura prin materii gen fizica/biologie/chimie. Am scapat intr-o zi cu un 5 la biologie pentru ca habar n-aveam, m-am mirat de nota mare si am zis mersi. La chimie ca de obicei un 4 care macar nu e 3 pentru ca era Mos Nicolae si am primit un punct in plus. De corectat joi cu o nota de sase macar. De dat o teza la romana si una la biologie. De invatat cum se arata ca o functie are primitive, adica de mers inapoi la clasa a 10-a si de invatat ce e aia limita unei functii. Ma intreb uneori de ce si nu gasesc un raspuns… La geografie inca nici o nota. Lejeeeeeeer!

Asa ca acum am de luat cadou pentru maine, pentru brolly, pentru multa alta lume si…si sa descopar ceva mai original decat vesnicele SMS-uri pe care le trimiti la un AllContacts din telefon. Hm!

Also, Merry Fucking Christmas 😀


Publicat pe

în

, ,

de către