Twats

Ti se intampla uneori sa vina cineva sa iti zica hai, da-ti si tu cu parerea despre ceva, cum ar fi chestia asta cu campania anti-fumat si incerci sa o faci de asa maniera incat sa sune ca un blog cat de cat ok, care nu atrage numai comentarii absurde. Nu ca n-ar fi fun dar nu acum, cel putin.

Am vazut si eu infamul clip din timpul emisiunii „Scoala Vietii” si macar am auzit-o pe Mihaela Radulescu explicand campania – atinge cele doua subiecte ce nu au mi fost discutate pana acum, fumatul cauzeaza impotenta si distruge feminitatea. Astfel ca fumatul n-ar trebui sa fie singura placere banuiesc.

Ce e foarte ‘amateur-ish’ in toata povestea este nu faptul ca zoso a ‘parodiat’ afisul cu ea, ci faptul ca afisul in sine arata neprofesionist. Vorba lui Florin (Graft):

„Eu zic sa mergem acasa si sa-i lasam pe clienti sa se ocupe de graphic design, au impresia ca se descurca de minune, le trebuie doar un soft.”

In cazul asta, cred ca nici atat nu le-a trebuit din moment ce au pus poza, text cu Arial, text cu rosu (se asorteaza) si gata. N-am idee cat a costat campania asta si cine a facut-o dar nu s-a straduit suficient se pare. La noi site-ul impotriva impotentei cauzate de fumat se numeste stayinghard.info si reclama atasata campaniei:

Celelalte reclame sunt mult mai socante, apropo. Nu e genul de loc si subiect in care inca mai merge sa atragi oamenii folosindu-te de o imagine cu o femeie, oricat de ‘neaosa’ ar fi abordarea sau ‘locala’.

Cand creezi o campanie anti-fumat cu fonturi gratuite (celalalt e Bradley ITC parca) de pe www.1001freefonts.com avem o problema; nu ca au fost niste porci nesimtiti pe net care s-au distrat si au modificat imaginea, ci faptul ca e o ‘reclama’ atat de proasta incat e la indemana oricui sa puna poza in paint si sa faca ce vrea cu ea.

Pe ideea ca trebuie sa apreciem campaniile pe care le fac, ca ‘se straduiesc si ei cu bani putini’, sunt sigura ca banii aia putini ar fi fost folositi mai bine pentru o idee creativa si nu onorariul Mihaelei pentru a aparea in poza.


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Twats”
  1. gestul lui mihaela a fost curat. gestul lui zoso a fost murdar.