Blog Digest

  1. Solutii pentru Metrorex
    „Salariul mediu ANUAL este, in Shanghai, de 2.200 de dolari americani. Adica 6.295 de lei pe an, echivalentul a 524,5 lei pe luna. Si daca ii chemam in Romania si le dam cu 50% mai mult decat in China, ne costa fix jumatate din salariul mediu net al angajatilor Metrorex. Deci 50% din salarii sunt scutite. Si oamenii astia mai stiu si sa schimbe un bec si sa dea cu mopul si nici nu le este rusine sa MUNCEASCA pentru banii pe care ii castiga”
  2. Vanzarile sectorului IT in jos cu 58,1% fata de 2008
  3. TED Talks traduse de Stefan Liute: Human Centered Design
  4. Doamna director fura
    „Sunt curios, ce importanta are daca sunteti director sau nu sau daca aveti 10 ani experienta sau aseara ati facut un curs? Nu ma intereseaza cat timp preluati continut fara acordul meu draga doamna. Pe scurt: suntem mai tari ca tine fraiere, te facem dar ne e lene. Asa ca taci acolo in linistea ta si nu te lua de mine ca-s doamna, pe ecuson scrie director si sunt si talentoasa.”
  5. Femeia conduce
    „Te trezesti dimineata si vezi ca esti in mare intarziere. Iti anunti seful ca vei intarzia si te apuci de spalat, mancat si imbracat. Iesi pe usa , ajungi la masina si observi ca nu poti sa iesi din parcare pentru ca un Suzuki Swift cu numarul de inmatriculare V 69 VSX blocheaza calea de iesire din parcare a opt masini, printre care si cea a subsemnatului. Pana aici nimic neobisnuit. Locuiesc intr-o zona in care daca lasi masina la bulevard, ti-o ridica iar in spatele blocurilor unde multi au inceput sa parcheze ziua, se blocheaza des masinile, lasand un telefon de contact in geam pentru a putea fi chemat in cazul in care cel pe care l-ai blocat sa poata pleca. Masina cu pricina, tot ce avea in geam era un colant pe care scria ” femeia conduce “… (citeste mai departe)

Publicat pe

în

,

de către