Blog Digest

Nici n-a inceput bine saptamana, stiu, dar am avut destul de mult timp la dispozitie si am descoperit o gramada de articole pe care nu le-am salvat nicaieri in alta parte decat in bookmarks. Nu stiu daca am zis dar Google Reader devenise destul de enervant, in special daca te afli in acea pozitie in care n-ai timp sa il deschizi sau sa citesti zile la rand. Dupa o saptamana stiu deja ca unread count e pe la 8000 de articole din vreo 124 de feeds ultima oara cand m-am uitat cel putin (si asta dupa ce am renuntat la niste ziare enervante).

Ce am descoperit insa e ca oameni pe care eu nu-i cunosc dar care ma cunosc pe mine (gratie blogului asta pe care rareori il mai bucur cu informatii pur personale ca in anii trecuti ) imi tot dau follow in Google Reader si toate lucrurile pe care ei le aduna in sectiunea minunata numita ‘Friends’ shared items’ a devenit un fel de digest minunat. Am in sfarsit informatii relevante si articole interesante de pe bloguri intregi pe care n-am timp sa le citesc de una singura – si decat sa zic ‘da, te citesc’ cand de fapt as putea sa dau mark as read la tot ce e in reader altogether (nu discriminez) mai bine nuuu.

So anyway, chestii interesante din ultima vreme:

  1. De ce prefera romanii sa isi tina banii in buzunar si nu pe card?
    „In general, romanii sunt obisnuiti sa umble cu banii in buzunar, mentalitatea fiind aceea ca daca nu “simt” banii in mana, au impresia ca nu ii au.”
  2. Inghetata turceasca cu fisticuri
    De fapt e doar un clip de pe YouTube dar mi-a adus aminte de faptul ca in vacanta din vara asta am avut si noi un vanzator care facea aceleasi trucuri (plus mai multe) langa restaurantul hotelului;
  3. Democratia autentica va fi cand vom putea vota cu ‘niciunul’
    Daca va mananca raspunsul la intrebarea ‘de ce sa votez cu raul cel mai mic?’
  4. Mic dictionar de resurse umane
    “Mediu tanar si dinamic” – schimbam studentii in fiecare an
  5. Primele poze din Cotroceni Park

Kudos to David (Picsel), Radu, Gabriel (Krumel) & cine se mai simte in Google Reader


Publicat pe

în

,

de către