Guinness si Juan Ramon

Probabil ca stiti, Guinness are o campanie intreaga bazata pe eternul ‘Good Things Come to Those Who Wait’. Doar ca ceva nu e in regula cu tot joculetul lor despre care vorbeste si blogul Leo 360.

Pentru cei care au incercat Guinness Tipping, prin forte proprii poti ajunge pana la indiciul #7 care iti cere sa accesezi o pagina de MySpace si una de Facebook. Problema e ca ambele pagini au disparut in jur de 29 Octombrie, MySpace a aparut din nou azi-noapte cand personajul in cauza era ‘Single’ si zodia Sagetator, azi dimineata era ‘Married’ si zodia Leu. Cred ca ceva s-a intamplat si cei de la Guinness nu sunt tocmai fericiti dar ne-au lasat in suspans (pe noi cei care incercam sa-i dam de cap).

De ce sa-i dam de cap? Nu stim exact dar e o provocare si pana acum a fost destul de simplu – probabil ca devine din ce in ce mai greu sa gasesti indiciile si raspunsurile in acelasi timp dar ar fi al naibii de misto sa poti spune ca ai fost al’ mai destept si ai vazut tu primul reclama. Pana unde merg oamenii pentru cateva secunde de film, suntem o specie ciudata!


Publicat pe

în

,

de către