The Buzz This Year

Ce a fost interesant anul asta pe net!

  1. Borat, filmul controversa care i-a pacalit pe satenii din Glod ca apar intr-un documentar ca de fapt sa fie facuti de ras si umiliti si asa mai departe. Un film satira in genul Jackass poate, umor foarte gustat de unii, nu chiar atat de mult de mine desi unele faze mi-au furat un zambet de pe buze. Oarecum uimita si confuza ca s-a facut asa ceva pe micul ecran dar wow @ word of mouth.
  2. Snakes on a Plane, failure dinainte de a se lansa, super internet meme care a generat multe pageviews si frustrari („motherfucking snakes”)
  3. The Descent, un film deranjant facut de niste britanici, cateva scene care ar fi putut fi finalul (in coada de peste). Si mai multa controversa, americanilor le-a placut se pare, britanicii l-au gustat si ei, doar in Romania se comenta in timpul festivalul filmului britanic ca e nasol. In primul weekend si-a acoperit costurile totale de productie. Wow. Mie mi s-a parut foarte freaky cum ar zice unii 😀
  4. Cum arata top books la Economist si cum arata top books (customers) la Amazon. Wow. Get fit and stay smart se pare.
  5. Cele mai tari filme pe DVD nu sunt nici cele mai bine vandute din pacate
  6. Casino Royale! Tres Bond* Daniel Craig si Eva Green ca Vesper Lynd. Ce de bani a bagat Sony in acest episod 🙂 James BondÔÇÖs are unSony Ericsson K800i (rare silver) si un Nokia 8801. Printre altele… M600i, W900i, K750, K500i, K700 and Z30.

MOAR!

*nu n-am pus intentionat accentul pt ca nu-l am si mi-e lene sa-l caut


Publicat pe

în

,

de către