Cautand produsele.

Am plecat duminica trecuta spre Auchan. E ceva amuzant in unele hypermarketuri cand descoperi obiceiuri pe care oamenii le au si nu le-ar marturisi niciodata. Secrete in genul postsecret cu ‘am mancat toata ciocolata de pe raft cand nu se uita nimeni’. Ei bine, pe unele le-am vazut intamplandu-se pentru prima oara. Cu un gest foarte discret, se invarte, se duce pana in capatul raionului, se mai intoarce o data sau de doua ori si ia o napolitana. O pune in cos, inca cinci minute de ‘facut ca ploua’ si dupa aia o mananca. Unii ar zice da, hai sa luam ceva de baut ca mor de sete si platim la casa sticla goala. Ei bine, eroul nostru, caci era un el, a luat ambalajul si l-a pus pe raft intre sampoane. Nu stiam daca sa rad sau ce sa fac dar mi s-a parut amuzant, eu stiind ce se intampla si el uitandu-se in jur suspicios.

O alta chestie, la Auchan ne-au dat pungi transparente. Sau semi-transparente, da’ tot se vede ce ai in ele. Nu vad motivul din spatele acestui lucru dar trecand peste, ce poate fi atat de rau. Se poate si mai rau, nu?

Pe langa pungi, au inceput iar dureroasele promotii de Craciun. Tone de dulciuri si cozonaci, unii cazuti pe jos, altii faramitati deja si altii groaznic de turtiti. Un promoter care facea sarmale in Carrefour. Cel mai interesant lucru e ca deasupra scrie ‘masina de facut sarmale’ si ti-ar trece prin cap altceva, nu chiar un barbat care impatureste varza toata ziua. Mi se pare trist ca anul asta au aparut si sarmalele semi-preparate, prin unele piete si magazine chiar gata-rulate, in altele doar condimente sau borcane cu .. sarmale, tu doar sa incalzesti si nu stiu ce sa faci. Sincer nu ma intereseaza pentru ca in ultimii ani am sarit peste sarmale si alte feluri gretoase si pline de grasimi – imi place Craciunul dar mi-e imposibil sa mananc mancare gatita. Doar din politete poate, prin vizite. Si se pare ca sarmalele astea sunt la mare cautare, pe unde am trecut nu mai era nimic la raft.
Note to self: daca se pot face sarmale semi-preparate, carnati exista deja, mai trebuie carnea de piftie la borcan in asociere cu Dr. Oetker gelatina!

Alt lucru minunat – cautand demachiant, stiam ce vreau. Si se pare ca stia si domnisoara care promova Garnier pentru ca m-a acostat imediat. It’s all fun and games, dar sunt momente in care chiar stiu ce o sa imi zica. Pentru ca stiu. Da’ parca n-as vrea sa o intrerup. Sigur n-o sa iau Garnier cand iau L’Oreal dar in fine 😀 Si au aparut niste seturi Axe pe equity-ul ‘spray more get more’, lucru rar!

Head and Shoulders acum a luat claim-ul ‘pentru un scalp sanatos’ din ‘antimatreata’ si ma intreb de ce a alunecat in femei numai si beauty (‘Cosmopolitan a descoperit secretului unui par minunat: Head and Shoulders’ sau ceva in genul). Ceva imi spune ca n-o sa tina, H&S aratand acum asa cum arata Pantene de cativa ani (nu in mod obligatoriu la noi) – ‘take back what life takes out’ si anume partea de care-for-your-hair si health. Interesant….

Coca Cola are iar patinoar in Plaza. Ala ar fi trebuit sa fie patinoarul Prigat, pentru ca e imposibil sa patinezi pe asa ceva. Cei care chiar au patinat si se dau pe ala se vor simti ca si cum ar merge cu bicicleta prin smoala, doar ca aluneca uneori – alteori nu si nu. Dar pana la urma e doar de amuzament acolo 🙂

To be continued!


Publicat pe

în

, , , ,

de către