Weekend ocupat

Stiti genul ala de momente in care n-aveti nimic de facut pentru doua-trei minute si va ganditi la ce v-ar mai trebui? Sau atunci cand suna rudele si intreaba de sanatate si de ce faceti de sarbatori.

Pai, ce fac eu de sarbatori? Habar n-am. Ca si Oana, sunt blocata undeva intre invatat pentru BAC si probleme de ‘unde petrecem Revelionul‘, fiind cumva prea mica sa plec de una singura dar prea mare ca sa il mai petrec cu ei. Concluzie? Get a bar!

Si atunci ma tot gandesc daca as putea sa ‘pull it off’ si sa plec pentru alea patru zile undeva. Cu toata birocratia de rigoare. Cu mers la notar cu mama, tata, facut acte prin care sa dovedesc ca ma lasa sa plec cu brolly si sa mergem la Viena de Revelion. Ce idei crete daca stau si ma gandesc, totul urmand sa se termine cand fac 18 ani. Nu mai trebuie sa ma rog de nimeni sa imi faca hartii si pot sa ma duc pe unde vrea muschiul meu.

Revenind la acele ‘momente’, sunt chestii marunte de care iti aduci aminte. Si le amani, le amani, le tot amani, fir-ar ele sa fie, pana ajung sa te cocoseze sau sa n-ai timp de toate 😀 Cum ar fi faptul ca trebuie:

  • sa trag la xerox o gramada de hartii si sa reusesc sa imi termin dosarele pentru literatura. Pana si xeroxul a ajuns sa coste 8 lei pentru tot ce am eu nevoie iar fiecare dosar costa 9 lei (nu din alea cu sina, niciodata n-am reusit sa le capsez cum trebuie sau sa am suficienti chilotei pentru toate hartiile mele). Si toate astea pentru cate un poet si romancier, facand in total 15 autori. Excelenta afacere as zice eu. Cautat cartile Lilianei Ruxandoiu prin biblioteci, Arca lui Noe si orice dar nu Badea. Badea is an evil bitch in viziunea scolii 😀
  • sa platesc o taxa de ?ú100 si inca 100 lei pentru niste documente. Si culmea ca desi lucrez la 10 minute de Consiliul Britanic, n-ajung niciodata la o ora rezonabila acolo. Fir-ar!
  • sa ma documentez ce e cu Max Factor. I might even work for them sau cel putin asa sper.
  • sa reusesc sa termin capitolul 2 din culegerea de mate pentru bac, intitulat generic ‘Algebra clasa a 10-a’. Lejer!
  • sa imi iau o pereche de blugi, n-am reusit niciodata sa ajung intr-o zi in care sa nu fie aglomerat ca naiba 🙁
  • sa imi fac ordine pe birou, tot ce nu mai folosesc azi si a ramas de ieri este impins spre stanga. Avantajul unui birou lung e ca dureaza trei zile pana incep sa cada! 😀
  • sa arunc tot ce avea ‘valoare sentimentala’ din pixurile mele (am o manie cu strans pixuri si creioane) pentru ca ocupa deja prea mult spatiu
  • sa imi fac unghiile, iar n-am avut timp, iar a fost prea tarziu, iar ma programeaza pentru doua-trei zile mai incolo..
  • sa ma apuc de invatat la biologie…si de meditatiile la romana…hm..dar cand!
  • sa termin cartea cu exercitii la franceza. alta problema, cred ca doar in pauze mai am timp sa scriu din ea 😀
  • sa imi iau tricoul ala cu arsenal pe care l-am vazut in mall
  • …si de asemenea sa caut kotler & others de la brand builders

si multe alte lucruri pe care le tot uit 🙁

Eg vett kva du g??r og h??pe p??,
eg vett kva du har i vente


Publicat pe

în

, , ,

de către