Programul Bac-Admitere

Ma gandesc cu groaza la faptul ca trec clasa a 12-a. Nu e orarul care ma sperie ci mai mult faptul ca nu stiu la ce facultate vreau sa ma duc in Bucurestiul nostru drag. Sigur, a venit si optiunea unei facultati in afara dar de asta depind cateva lucruri dintre care cel mai important este factorul financiar, al intretinerii cu ?ú20,000 pe an ceea ce nu e tocmai ‘fun’ in anumite conditii pe care nu o sa le detaliez 😀

In cautarea facultatii am incercat sa vad daca exista vreun loc, blog, carte, brosura care sa cuprinda cateva informatii generice despre facultati din tara, locuri, concurenta si mi-am dat seama ca nu prea sunt. Singurul lucru relevant ar fi Optiuni, site inca in constructie deci nu foarte util.

Asa ca primul lucru care mi-a venit in minte a fost sa caut printre bloggeri si prieteni care au terminat recent sau care inca sunt la facultate. Am auzit cele mai diverse pareri (de la cele mai idioate si aberante pana la unele avizate si care mi-au folosit) cum ca ASE e naspa, vai dar si la SNSPA e o ****, noi ne plictisim, profii sug si asa mai departe. Dar cat a durat procesul de cautare, mai bine nu ma mai gandesc.

Asa ca o rugaminte : cine a citit pana aici, care se baga la o insemnare despre facultatea la care e si cum a fost la admitere? 😀

(As aprecia daca ati lasa macar un comentariu / mail cu link-ul sau cu raspunsul in caz ca nu vreti sa faceti public desi puteti sa va ascundeti in spatele oricarui nume sau orice fel de trackback la insemnarea asta ca sa fie mai usor, fie si link-ul scris cu font de 4 🙂 )

Am citit tot felul de prostii, care de care mai emotionante despre cat de induiosator e sa fii boboc la ASE, printre alti patruzeci de mii de alti studenti si cat de gingas vei fi diferit fata de restul. Da sigur, you’re special just like everyone else.

„Vei reusi. Tu esti altfel: hotarat si pus pe fapte mari. Intr-o lume noua tu esti bobocul cautator de formule magige si le vei gasi cu siguranta. Fie ea formula succesului profesional sau, mai mult chiar, reteta minune a fericirii tu o vei descoperi. stii ce vrei, dar mai ales unde vrei sa ajungi. Trebuie doar ca pe drum sa fii o broscuta surda la ´??carcotelile´?? celor din jur”

O sa-mi dea lacrimile 😀


Publicat pe

în

, , , ,

de către