Cu satarul in scoli

Anunt mare : scandalul de la Scoala Centrala se extinde la nivel national!
Metodele de paza vor lua o noua directie, propusa de insusi noul ministru al educatiei.
Invatamantul autohton nu va mai fi niciodata la fel – banii nu se duc in directia renovarii unor scoli, repararii budelor sau a reconstruirilor, ci pe … jandarmi si paznici!

Cugetand asupra acestei decizii, orice eleve sanatos si intreg la minte ar rade si cu posteriorul de decizia asta. Pai cum, sa ne zica noua sa nu mai fumam in fata scolii? Sa ne ceara legitimatiile la intrare? Pai da’ io mi-am pierdut-o acu’ doo saptamani, mancati-as, cand am fost cu astia la o bauta in ora de chimie. Ce e cu comunismul asta?! Hai ba, nea’ vali, lasa-ma si pe mine sa intru, ca am teza cu nebuna aia.

Tinand cont de alta decizie, anume ca profesorii sa intre prin acelasi loc ca elevii, to clear up confusion, astept cu interes momentul in care (citez) ” cei intre 14 si 18 ani care sunt in centrul atentiei, care au o infatisare indrazneata, se simt in largul lor” vor fuma si vor (citez din nou) „spune bancuri porcoase pe seama profilor”, in locul in care acestia vor intra. Daca pana acum n-au reusit sa faca varza, acum sigur nu vor da gres.

Un alt efect va fi faptul ca nu mai iese nimeni dupa tigari, iar elevii cu lipsuri vor trebui sa faca foamea zilnic, DEGEABA, ca sa isi ia tigari.

Si desigur, ca nu o sa isi mai faca griji din cauza strainilor care intra, ca nici o scoala nu duce lipsa de copiii „mie-nu-mi-e-frica-de-nimeni-ca-daca-se-ia-careva-de-mine-in-trei-minute
-vin-sapte-masini-la-poarta”. Pana atunci, sa le poarte de grija alora.


Publicat pe

în

de către