Una pe zi

Blogul asta o sa devina un fel de ‘una pe zi’ pentru ca uneori mi-e frica sa mai postez ceva aici.

Mi se pare aiurea, as scrie multe despre multi, nu lipsesc pentru ca vezi doamne imi ocupa world of warcraft tot timpul, cum ar crede unii din noi, ci doar pentru ca mi-e teama de cei care citesc.
Sigur, aici multi ar spune ca n-ar trebui sa-mi pese de ce zic ceilalti si sa imi vad linistita de treaba like all good girls should. In fond, multi oameni sunt rai, vor numai raul, asa e, asa stim de cand eram mici ca cineva acolo nu e personal Jesus ci personal SATAN, coming to make our lives hell, muahahah. 😐

Nu glumeam la ultima parte, uneori senzatia mea e ca unii sunt setati pe ‘hai sa ne batem joc de cineva si sa-i facem viata un cosmar’. Nu mai adaug nici continuarea ‘in special cei din clasa’ caci se subintelege. As vrea sa dau exemple, dar, NAIBA, nimanui nu-i pasa, poate mie imi pasa prea mult ca o adunatura de idioti santajeaza oameni foarte de treaba numai ca sa-si vada interesul. De fapt, santaj ar fi frumos, dar cand te ameninta cu bataia e deja si mai varza.
Mi-e si rau pentru ca, multumita profesoarei de fizica ce m-a mutat cu un anume stimabil in ora de test, mi-a tusit in fata toate cele 50 de minute si se baga in lucrarea mea sa vada legea lui Jurin, salvarea de la nota 3. Pe langa asta, faptul ca cineva din familie a facut pneumonie m-a tinut si pe mine in casa 2 zile cu febra.

Nu ma simt prost dar ma simt ciudat de cand profesoara de romana a anuntat clasa ca am blog 😐 nu vreau sa mai zic reactiile celor care atunci au auzit prima oara de el, dar in orice caz ma simteam bine ca au fost suficient de naivi incat sa nu caute si ca am avut grija sa il ascund de ochii lor, chiar daca la prima citire identitatea mea se descopera usor. Partea buna e ca nici dupa asta nu a aparut nici unul si n-a devenit tema mesajelor in grup din clasa(„DEEA ARE BLOG!!!!11 MOAMA C PNIBIL! KT D PNIBIL S FII FRATE SA AI BLOG”). Trecand peste asta, a zis ca ‘nu prea imi place scoala’. Normal, nu imi place scoala asta. Mi-ar placea oriunde altundeva unde exista oameni mai cu bun-simt in randul elevilor si de ce nu, si al profesorilor. Mi-ar placea oricare alta scoala! M-as transfera si maine la grupul scolar unirea sau grivita, ca macar aia n-au toti bani de telefoane 3G cu manele, se rezuma la polifonice.
Cat despre ce a citit ea, daca mai citeste pe-aici, as avea un mesaj (explicatie la ‘de ce clasa noastra e mediocra‘):
suntem varza la romana pentru ca in clasa a 10-a nu ni se puneau absente daca aveam toate lectiile din clasa in caiet si daca citeam critica si stiam sa scriem (copiem) in lucrare ce zice ovidiu crohmalniceanu in ‘5 autori in 5 tipuri de lectura’. normal ca toti stateau cu ele in banca si copiau si la ore venea jumatate care scria si dadea celorlalti. traiasca limba romana! cine mai stie cum o chema ‘pe aia din Mara’ sa ridice mana sus! Nimeni? Asa ma gandeam si eu! (cine neaga asta nu vrea sa recunoasca adevarul) – asta din seria ‘n-am creier ca sa ma doara’

Astept sa vina 7 noiembrie o data 😐 si sper ca si brolly o sa poata veni.


Publicat pe

în

,

de către