generatie ratata … what?

situatia la noi in clasa e destul de aiurea;
probabil ca multi in existenta lor cea lunga s-au gandit uneori cum e sa faci pe victima si atunci cand te doare in varful nasului toti sa se astearna la picioarele tale si sa te ajute; probabil s-au gandit si la satisfactia pe care ar avea-o cand cineva care i-a ignorat tot anul vine spasit si ii spune cat de rau ii pare pentru cum se simte sau ce a patit.
probabil ca noaptea inainte sa se culce sa gandesc cum e sa fii tu cel care incepe sa planga, ca sa stranga cat mai multi in jurul lui, interesati ‘de ce plangi?’.

De la inceputul anului, adica de vreo luna, tot lipseste unul din colegii nostri si intreband ce are, am aflat ca ar avea piciorul rupt. In momentul ala toti se intrebau de ce oare sta acasa ca doar in scoala noastra se rup maini si picioare constant, la sala, pe hol, pe scari, in gropi si altele. Abia ieri am aflat ca de fapt nu are piciorul rupt si nici nu-stiu-ce fractura de menisc de care se vorbea, ci are o forma de cancer osoasa . pe moment ne-am cutremurat toti cei care vorbeam cu el; dirigintele n-a vrut sa ne spuna, dar am reusit sa descoperim noi prin metode proprii – si mitocanii care timp de 2 ani si-au batut joc de el s-au aratat foarte tristi la inceput dupa care, cireasa de pe tort, au inceput sa faca misto de el chiar si cat nu era acolo. In fine.

orele de fizica, daca n-ar fi cretine, ar fi chiar amuzante; la noi in clasa se face foarte mare caz de sintagma ‘Ba, puti’. Daca cineva pute, este atentionat imediat si violent ca ‘ba, puti’ sau ‘spala-te, ba’. Daca cineva transpira prea tare dupa ora de sport atunci ‘ba puti’ se pastreaza tot anul, chiar daca respectivul / respectiva nu mai pute. da’ putea o data.
avem probabil o singura persoana care l-a facut pe diriginte sa tremure deja de nervi dupa ce l-a facut de ras in fata unui parinte, un gay cu tricouri de puta madre si 3 inele pe deget, asortate cu 2 bratari de cauciuc , negru si alb.

e minunat cum in orele de informatica ii apuca pe toti crizele cu ‘JOS MICLEA!!11 JOS COMUNISMUL!!!1’ si dau cu tastaturile de pereti, ca dupa aia daca se afla cine le-a distrus sa inceapa sa se simta cu musca pe caciula si sa il faca pe respectivul de tot rahatul. nu ca daca ar zbiera ii ajuta, nu ca ar citi ca Miclea oricum nu mai e in functie as we speak.

…si inca nu stim daca o sa vina la scoala anul asta. 😐


Publicat pe

în

de către