ziua educatiei, educatorului, zi libera

Ieri am stat acasa pe motiv de Ziua Internationala a Educatorului. Si pentru ca intre niste ore, profesorii au protestat fata de schimbarile din invatamant.

Teoretic, noi trebuia sa avem niste ‘activitati educative’ la scoala, dar in loc de asta, venise propunerea sa mergem la pescuit, ca tata lu’ Razvan nu-stiu-care de la 11 x e administrator de balta si ma rog, se intelege.
Pe langa pescuit, dirigintele vroia sa facem ceva ‘cu totii’, sa gasim ceva de facut la care sa participe toata clasa.

Incepand de la propunerea ‘Hai la o bila’ sau ‘Hai ma in Cheers’ (pentru cei care stiu unde e Casa Elisabeta pe Ion Neculce, manelele care se aud vin din Cheers) s-a ajuns la ‘Hai la Sinaia’ sau ‘Mai bine stam acasa’. Si in final asta am facut, am stat acasa cu totii, mai mult sau mai putin. Unii din noi au pus-o pentru ca nu si-au facut temele la matematica pentru joi (nici eu n-am facut dar din 29 de lucrari de luni, 3 au fost facute corect 8)) si se cheama ca am pus-o la romana, unde avem o profesoara cel putin ciudata fata de cum eram obisnuiti – de la lucrarile in care toata lumea copia critica de-a lui Crohmalniceanu & altii, acum totul trebuie organizat, structurat, punctat, dar nimeni n-a trecut de stadiul de ‘povestirea subiectului’ (si nici aia bine). De unde ma asteptam sa iau 5, pentru ca scrisesem in jur de 2 pagini din 4, am reusit sa iau 7, performanta demna de un chior in tara orbilor; restul clasei a luat note < = 6 Si ca un mesaj pentru bloggerii ce se intalnesc vineri in Frame : sorry guys, dar eu ies la ora 19:30 de la ore si ma duc dupa Archaedas in Uldaman.


Publicat pe

în

de către