Zile cam varza

Azi simt nevoia sa postez ceva ce n-are legatura nici cu b24 fun, nici cu Apple, nici cu Kid Koala sau publicitatea.

CAUTION : WORD VOMIT
**********************************************************

Saptamana asta si cele dinaintea ei nu m-am simtit grozav, de fapt a bit ‘under the weather’. Aici cam toata lumea o sa asocieze indspozitia mea cu scoala. Nu ca incepe scoala sau ca abia astept sa fiu facuta drogata de diriginte, ci din motive mai mult sau mai putin cunoscute.

1. meetingu’ forumist
Azi era sa uit ca trebuia sa ma intalnesc cu mr Radu insusi, autorul a catorva articole de pe nasparau. Spre norocul meu, a fost o persoana salvatoare care sa ma scoata din casa la plimbare si soarta a facut sa ne intalnim.
Pentru ca intalnirea a fost un fel de forum meeting, ne-am strans cativa si am mers la o terasa foarte varza (in opinia mea) din zona Lipscani, anume de pe Blanari. Habar n-am cum se numeste, dar avea aerul de bodega a clasei inferioare muncitoare, unde se strangeau politistii si se hlizeau la copiii care jucau fotbal in mizerie. Mirosul era naspa, persoanele de acolo la fel, dar berea era ieftina si accesibila tuturor celor de varsta a 2-a care au obiceiul sa fluiere fete in fuste mini, in acelasi timp mirosind a bautura.
Dar lumea s-a distrat, nu-i problema. Cam toti au luat bere, in afara de mine, care am servit apa minerala. Cand lumea a devenit deja superalcoolizata, am facut exit stage left si am plecat. Una din persoanele care a venit cu mine avea un debit verbal cam mare deja. Reusisem sa ma simt bine pana am vazut unde am ajuns. Mi-a trecut dupa aia.

2. Regia Autonoma de Transportat Babe
In 300, oamenii se crizeaza iarasi. Autobuzul are o intarziere de 30-45 de minute la ora 14:45. Lumea se inghesuie, se impinge, se enerveaza si se injura unii pe altii. Cei mai enervanti sunt pensionarii care se plimba la orele astea, in plin soare de ora 2 (a fost cald, believe me). Mamaieee, pensia! Tataieee, cad dintii si faci infarct de la caldura si totusi te plimbi in miezul zilei cu autobuzul ca sa vezi piata Amzei? N-am nimic cu ei sincer, pot sa se plimbe cat si cand vor in afara de orele la care medicii recomanda sa stai in casa daca ai peste n ani si te hranesti cu niste cartofi terci si pateu de pui (sau intravenos, depinde).
In momentul de glorie in care unii se faceau ‘nenorociti’ unii pe altii, ma suna de-acasa sa-mi zica „A venit cardul de la banca…adica n-a venit, trebuie sa te duci la Banca Transilvania sa il iei”.
Daca n-as fi avut 16 ani probabil ca n-as fi apelat la Banca Transilvania. Fetele erau dragute cand mi-am facut contul dar mi se par inutile drumurile la banca sa imi iau cardul. ING il trimite acasa prin curier. Hilton te suna sa iti faci Diamond Club card, Marriott te asteapta pe tine sa te duci si sa ceri. Cam asa si aici uneori.

3. sevraj
de cateva saptamani n-am mai jucat world of warcraft. Card si bani sigur n-am avut, chef era totusi. De cand nu m-am mai dus la Tempo (acum dam pe post in premiera) aveam un oarecare sentiment de vinovatie. Am plecat cu vreo 3 saptamani inainte sa inceapa scoala pentru ca deja simteam ca respir aerul din agentie degeaba. De lucru nimic, ce faceam eu sau cel putin incercam sa fac trecea cumva nevazut prin ochii colegilor ce se simteau prea buni pentru postul lor. Aici cred ca chops avea dreptate. Sa citam frumos:

Fiecare il considera pe celalalt mai prost decat el. Desteptii nu-i conving pe prosti, doar pe alti destepti. Prostii ii conving pe prosti.

Eu banuiesc ca ma incadram la prima categorie, considerata proasta (naiva?) de unii de-acolo. (de ‘proasta’ scapasem printr-un decret more or less official)Uneori tindeam sa cred ca lucrurile iau intorsaturi din cele mai ciudate sau neasteptate, cel putin cand se mai intampla sa fac rost unora de niste fonturi utile, altora de alte lucruri …utile. Sau cand mai descoperea cate unul ca „ia uite, deea stie pe x de la agentia y”. Eh, nu dura mult si se revenea la starea de latenta de prima oara; Asa ca dupa ce am luat si am citit fiecare CR si LA sau carte despre spoturi radio, TV, printuri etc., am decis sa plec. Sa profit de acele ultime 3 saptamani fara sa ma duc undeva ca sa ma simt inutila. Si totusi ar fi putut sa-mi dea, dar nu mi-a dat nimeni. Lipsa de timp? Naah. Lipsa de interes? Poate. Lipsa de chef? Clar.
Si aici sunt de acord cu brolly, care dupa o saptamana (parca) in alt loc exotic si-a luat zborul catre tarile reci. Eu cred ca am avut rabdare doar pentru ca eram in vacanta si n-aveam admitere. Poate daca eram in alt loc as fi plecat si mai repede, in caz ca trebuia sa-i demonstrez cuiva cat de pasionat sunt eu de domeniu probabil i-as fi strans mana calduros la Portoroz in septembrie, din partea celeilalte agentii. Asa, fara calculator, fara nimic, doar cu literatura adusa de acasa si fara fise (omg no coffee)
In alta ordine de idei, mihai, daca citesti pana aici iti dau ceva bun vineri cand vin; si ca sa completez cu some emo shit, cred ca in final tu ti-ai dat cel mai mult interesul 😀 which is good, te pastrez la linkuri acolo sus (loc de cinste) and we’ll give you a big cookie 😀

4. restul zilelor?
inca ma simt prost, iar pentru cei care pana acum au vrut sa scrie ‘get laid’ in comentariu, va anunt ca nu se poate; dar colega de alaturi poate sa va ajute. Daca nu, incercati la accounti.
Tav mai are putin pana la examen (vineri adica) si uneori ma intreb ce pana mea e filosofia de la comunicare mai grea decat aia de la filosofie la universitate.
In orice caz, ma simt un pic gay in ultima vreme. Astept cu interes sa treaca anul asta ca sa petrecem ceva mai mult timp la anul, cand nu o sa aiba nimeni admiteri si altele. Aceste 2 ore pe zi ma deprima si daca nu m-as bucura atat ca ne vedem, probabil m-ar face sa ma simt si mai prost. Uneori imi vine sa ma duc si sa imi manifest afectiunea in mod mai … ciudat cand ne intalnim.This isn’t meant to sound cheesy, dar oricum nimic nu e secret. Stiu ca el se straduieste, poate nu incerc eu destul uneori, dar sincer abia astept sa am toata ziua la dispozitie sa-mi dau tot interesul. In momentul de fata, cred ca timing sucks. La fel ca in ultimele 3 luni. Ca restul de 98% din lucruri inca le avem in comun, deci nu acolo e problema.

as vrea sa stam mai mult timp impreuna dar ma scoate din sarite faptul ca nu pot.

pentru cei care au ceva de obiectat/impotriva : PREA TARZIU. bite me 😀


Publicat pe

în

de către