Luna asta, zile de nasteri

„Maine e ziua lui X si nu stiu ce sa-i iau. Ai idei?”

Mi se pare cam ciudat sa intrebi asta – nu o sa dau vina pe ei din cauza de lipsa de originalitate si de imaginatie, dar este absolut inutil sa intrebi o persoana care nu te stie, nu te-a vazut pe tine niciodata sau n-a vorbit destul de mult cu tine cat sa te cunoasca in „detaliu” . Este intrebarea pe care o pun cei cu care nu prea conversezi (sau doar din cand in cand), suficient de putin incat sa nu te intereseze vietile lor personale

„E ziua prietenei mele si nu stiu ce sa-i iau”

Ce raspund eu la asta, daca nu te cunosc nici pe tine nici pe prietena ta; Nu am iesit eu la intalnire cu ea in ultimele 5-6 luni ca sa stiu cine este EA, ce ii place, ce imi soptea cat eu ii muscam urechea sau alte nebunii.
La intrebarea „ce si-o dori prietena mea” probabil ca toti conformistii isi vor raspunde in sinea lor „Hmm…bijuterii!„, extinzand gandirea pana la bratari si inele. De obicei, daca vine de la persoana nepotrivita, o bijuterie e pur si simplu un accesoriu enervant. Te vei trezi ca nu poti sa iei argint la aur (putini oameni iau prietenelor bijuterii din aur) si EL va intreba „unde e bratara pe care ti-am luat-o de ziua ta?” si va fi foarte ranit ca ea nu poarta ce i-a luat.

Replica cea mai des intalnita dupa ce le zic ca prefer sa-si munceasca ei creierul sa se gandeasca in loc sa le dau mura in gura ce ar putea sa ia este :

„Nu am cerut ce i-ar placea ei, ci o idee, ce ti-ar placea tie

Daca n-as sti mai bine, asta e un fel de „nu vrei sa fii tu prietena mea?” (Daca tot imi zici ce iti place de ziua ta si …)
Pana acum, daca rezista si mai si inteleg glumele, isi dau seama ca nu vorbesc serios si ca imi bat joc de ei, mai intreaba o data:

„Si totusi, ce ti-ai dori?”
„Nu stiu … ca prietenul meu sa isi puna o funda mare rosie peste el”

Partea proasta e ca prea putini inteleg gluma cu „I wasn’t the one dating her for the past weeks” si insista pe un ton foarte serios
„Ce sa-i iau?”
A DILDO

Moment in care toti incep sa creada ca sunt vreo obsedata sexual si ma lasa in pace cu ideile de cadouri.

Ce bine! 😀


Publicat pe

în

de către